Politică

Uluitor: Clotilde Armand a mai închis un robinet prin care „BĂIEȚII DEȘTEPȚI” furau milioane de lei din bugetul sectorului 1

Fostul primar al sectorului 1, Daniel Tudorache a fost un mafiot corupt. Acest aspect este demonstrat zi de zi, de Clotilde Armand. Ultima descoperire o reprezintă așa zisa finanțare a culturii în sectorul 1. Practic finanțarea culturii în sectorul 1 se rezuma la a da milioane de lei televiziunilor de casă pentru a denigra grosolan adversarii politici. Și Clotilde Armand a fost victima televiziunilor și ziariștilor corupți care au primit bani din impozitele și taxele plătite de cetățenii sectorului 1 care au avut ca misiune să-l mențină în funcție pe Daniel Tudorache, în defavoarea lui Clotilde Armand. Referitor la acest aspect vă expunem ultima declarație a lui Clotilde Armand:

 

„De ce am desființat Centrul Cultural al Sectorului 1 și l-am adus în aparatul de specialitate al primarului? Pentru că prin acest centru se spălau foarte mulți bani publici. În numele ”culturii”. Care cultură? Aia de partid. De exemplu: aruncau bani cu nemiluita televiziunilor de casă. Așa și-au făcut unii campania electorală. Folosind pretextul culturii.

Vă prezint în imaginea de mai jos câteva cifre de la un singur contract de publicitate mascată. Am promis că voi tăia această finanțare imorală și m-am ținut de cuvânt. Oprim risipa banilor publici.

P.S.: Voi publica curând toate contractele realizate dintre acest centru și toate publicațiile/televiziunile. Tot prin acest centru s-au plătit peste 7 milioane de lei pentru excursii.

P.P.S.: Când mai vedeți linșaje mediatice la adresa mea gândiți-vă la aceste cifre.”

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Back to top button
Close