Politică

Ultimă Oră: Vă prezentăm ultimul sondaj pentru alegerile parlamentare din 2024

Pe surse am primit la redacție ultimul sondaj pentru alegerile parlamentare din 2024. Sondajul a fost realizat la comanda celor de la PMP, s-a efectuat pe un număr de 1023 persoane. Sondajul s-a efectuat telefonic în perioada 18-25 august și are o marjă de eroare de plus, minus 3%. Iată cifrele: 

 • PSD: 36%
 • PNL: 26%
 • USRPLUS: 17%
 • PMP: 6,1%
 • UDMR: 4,9%
 • AUR: 4%
 • PRO-ROMÂNIA: 3,9%
 • ALȚII: 2,1%
După acest sondaj se pot remarca următoarele: 
 1. PSD-ul a câștigat două procente în intenția de vot a alegătorilor, deși doar critică actuala guvernare fără să prezinte soluții pentru greșeli și derapaje. 
 2. PNL-ul se menține la un procentaj constant fără să aibă merite deosebite în actul de guvernare. 
 3. USRPLUS cunoaște o creștere de 4 procente, iar meritul pentru acest aspect îi revine lui Cătălin Drulă , Clotilde Armand și Claudiu Năsui. Mai adăugăm aici și faptul că nici unul dintre membrii USRPLUS nu au avut probleme de natură penală sau de corupție care să se soldeze cu o condamnare. 
 4. Un salt spectaculos l-au realizat cei de la PMP care au depășit pragul de 6%. Acest aspect se datorează faptului că în fruntea partidului se află moldoveanul de peste prut, (Eugen Tomac) și faptului că tot mai mulți moldoveni obțin cetățenia română. 
 5. O scădere vertiginoasă o au cei de la AUR care au câștigat puncte importante în perioada pandemiei, când pozau în eliberatorii de sub „JUGUL RESTRICȚIILOR”. Acum restricțiile fiind eliminate și ținând cont de faptul că cei de la AUR au criticat actuala guvernare fără a veni cu soluții, în ochii electoratului au pierdut procente importante. 
 6. UDMR-ul se menține în marja lor clasică, deși sunt refractari la reformele promovate de cei de la USRPLUS, dânșii împreună cu cei de la PNL sunt cei care vor să mențină privilegiile vechii clase politice. 
 7. PRO-ROMÂNIA se zbate sub pragul de 5% și dacă nu va reuși o alianță cu PSD-ul, nu va intra în viitorul parlament. 

Cam aceasta este actualmente opțiunea electoratului român. Desigur acest sondaj reprezintă o fotografie de moment și nu ceea ce se va întâmpla în 2024. Până atunci multe se vor fi schimbat, vor apărea partide noi, se vor realiza alianțe, iar altele vor dispărea. Și tot până atunci mesajul nostru este: Să auzim de bine!!! 

Articole similare

2 comentarii

 1. Încet încet PeNaLii încep să-şi arate colţii în cârdăşie cu organizaţia infracţională iredentistă UDMR ce sunt sprijiniţi din umbră de organizaţia infracţională narcomană PSD-hAUR. Pe lângă faptul că-i sabotează pe faţă pe cei de la USR+ care se străduiesc să-şi pună în aplicare promisiunile electorale PeNaLii îşi arogă drepturi discreţionare de a lua hotărâri după cum îi taie capul. Chiar sondajele măsluite de nesimţitul Pieleanu pesedistul arată un declin dezastruos pentru PeNaLi. Este de notorietate publică cum că Lodovica Orban este un vetust şi ca debusolatul Pavelescu ce îngroapă PNT-CD în organizaţia infracţională narcomană PSD-hAUR, vrea cu tot dinadinsul ca PNL să dispară de pe scena politică. Dacă PNL nu se reformează şi nu îndepărtează de urgenţă fracţiunea PSD-istă din PNL condusă de vetustul Lodovica Orban ce ca un neruşinat se opune desfiinţării SS şi a pensiilor speciale pe lângă alte blocaje economice pe care le provoacă împreună cu iredentiştii din UDMR, va dispărea în negura istoriei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Back to top button
Close