Politică

Ultimă Oră: Vă prezentăm acțiunile politice banditești ale lui Klaus Iohannis

Aflat în vizită la Bruxelles, Klaus Iohannis i-a acuzat pe cei de la USRPLUS că sunt răspunzători față de criza politică, care persistă de două luni de zile în România. De fapt, din punct de vedere politic, Klaus Iohannis s-a dovedit a fi una dintre cele mai nocive personaje care s-au perindat pe scena politicii românești. Toate lozincile anti PSD au fost vorbe goale prin care, Iohannis a urmărit să-și câștige cel de al doilea mandat. Prin faptul că i-a scos de la guvernare pe cei de la USRPLUS, și prin faptul că și-a bătut joc cu nesimțire și nerușinare de electoratul de dreapta, Klaus Iohannis merită să fie etichetat, ca fiind O RUȘINE NAȚIONALĂ. Desigur, Klaus Iohannis merită să fie etichetat și cu alte epitete, dar ne este greață de un caracter atât de mizerabil. Klaus Iohannis și borfașii care îl susțin pe Florin Cîțu sunt tot atât de nocivi pentru România, precum a fost Dragnea și PSD-ul. În aceste condiții ne așteptăm la o dictatură a lui Klaus Iohannis, a celor de la PNL aripa Cîțu, a CIUMAȚILOR ROȘII de la PSD și a borfașilor de la UDMR, care au tăiat toate pădurile din munții Carpați. Ca și concluzie finală facem o remarcă vizibilă și din spațiu: 

  • Guvernul propus de Dacian Cioloș și cei de la USRPLUS nu a fost votat și a întrunit doar 88 de voturi. Guvernul Dacian Cioloș reprezenta noua clasă politică, cinstită și reformatoare. 
  • Guvernul Nicolae Ciucă reprezintă elementele reacționare și nocive din PNL și de fapt reprezintă vechea clasă politică care va fi votat de politicienii vechii clase politice (PNL aripa Cîțu, PSD, UDMR și minorități) Acești politicieni nenorociți, în frunte cu Klaus Iohannis, reprezintă o frână în calea progresului României, iar cel care conduce vechea clasă politică coruptă și refractară la reforme este chiar Klaus Iohannis. Pentru aceste motive, lui Klaus Iohannis și acoliților săi corupți le transmitem doar atât: RUȘINE, RUȘINE, RUȘINE….. Deși acești indivizi nu cunosc sensul cuvântului Rușine. Cei care sunteți în asentimentul nostru, vă rugăm distribuiți. Vă Mulțumim!!!

Articole similare

Un comentariu

  1. Interesant este ca O MULTIME DE NEICA NIMENI fara nici o realizare profesionala SE REPED SA AJUNGA LA BUGET sursa sigura de PROSPERITATE. In Romania VOTUL se obtine cu cele mai TIKALOASE PROMISIUNI si MINCIUNI GOGONATE fara nici o RESPONSABILITATE. Dupa vot,IMEDIAT TE-AU UITAT.Performanta REALIZATA a politicienilor – ROMANIA ESTE SARANTOACA EUROPEI.Este ceva neclar ?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Back to top button
Close