Politică

Ultimă Oră: Iată care sunt planurile diabolice ale lui Klaus Iohannis

Pe data de 1 decembrie se sărbătorește ziua națională a României. Ca în fiecare an, și acum chiar dacă vorbim de pandemie, românii vor să fie prezenți în data de 1 decembrie la manifestările dedicate acestei zile. Klaus Iohannis care se dovedește a fi (din punct de vedere politic), cel mai mare escroc de după revoluție, și-a propus să împedice orice manifestație împotriva sa. Folosindu-se de faptul că este pandemie, prin „slugile sale”, Iohannis a stabilit că în data de 1 decembrie au dreptul să fie prezenți doar 400 de români. Ce este important, este faptul că cei 400 de români vor fi verificați în prealabil de organele de ordine. 

INFORMAȚII PRIMITE PE SURSE:

Din informațiile pe care le-am primit pe surse, vă putem confirma cu certitudine că cei 400 de oameni care vor fi acceptați pe data de 1 decembrie, fac parte din tabăra pupincuriștilor lui Iohannis. Acești indivizi sunt o masă de manevră în categoria celor care își urmează liderul fără a gândi.

INFORMAȚII FOARTE IMPORTANTE PENTRU TOȚI ROMÂNII:

Pe data de 1 decembrie 2021, contestatarii lui Iohannis ar fi avut posibilitatea să-l huiduie, să-l fluiere și să-și manifeste scârba și dezgustul față de cea mai mare jigodie politică de după revoluție. Iohannis a prevăzut acest lucru și pentru a se apăra și pentru a nu-și păta imaginea publică, la toate intrările ce duc spre tribuna unde-și va ține alocuțiunea „a plantat” forțe de ordine care să nu permită accesul celor care vor să-l huiduie.

VESTE PROASTĂ PENTRU IOHANNIS:

Foarte aproape de locația unde a interzis accesul celor care îl huiduie, va exista o adunare a adevăraților români patrioți, care în mod liber îl vor huidui pe Iohannis. Aceasta este informația pe care am primit-o pe surse de la USR. Cotidianul Național „Gazeta Civică” sprijină și promovează onestitatea și corectitudinea celor de la USR. Cei care sunteți în asentimentul nostru, vă rugăm distribuiți. Vă Mulțumim!!!

 

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Back to top button
Close