Politică

Ultimă oră: Dacian Cioloș la izolare pentru că s-a infecat cu COVID19

În urmă cu 30 de minute, Dacian Cioloș și-a informat simpatizanții și susținătorii că este infectat cu COVID19 motiv pentru care s-a auto-izolat. La parlamentul european are un volum de muncă uriaș, dar mare parte din munca pe care o depune la Bruxelles, o va face de acasă, din izolare. Pe această speță, vă expunem ultima postare a lui Dacian Cioloș:

„Dragi prieteni,

Am primit acum câteva minute rezultatul unui test COVID-19 care, din păcate, este pozitiv.

Cei cu care am intrat în contact zilele trecute au fost informați, eu sunt de astăzi în izolare, urmând întocmai indicațiile echipei medicale din Parlamentul European.

Am respectat toate măsurile de protecție în toate împrejurările, nu am simptome și mă simt bine în acest moment.

Am fost mereu conștient de periculozitatea acestui virus care ne-a schimbat total modul de viață în ultimul an, a suprasolicitat sistemul sanitar, medicii și asistentele, a luat prea repede de lângă noi mulți oameni dragi.

Fac și un apel la responsabilitatea fiecărui cetățean să fie atent, să-i protejeze pe ceilalți izolându-se dacă are simptome sau dacă primește un rezultat de test pozitiv. Și să anunțe medicii, pentru că starea se poate schimba de la o oră la alta.

Voi continua să muncesc de acasă, pe proiectele urgente din Parlamentul European și din țară care privesc ieșirea din această criză medicală, economică și socială.

Aveți grijă de voi și de cei dragi, protejați-vă sănătatea și fiți atenți.”

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Back to top button
Close