Politică

Ultimă Oră: Clotilde Armand ne dezvălui cine este în spatele actualei crize politice

Până în 2019,în toate ieșirile publice, Klaus Johannis a criticat dur PSD-ul. Odată cu instalarea guvernului Orban și ulterior a guvernului Cîțu, criticile împotriva PSD-ului au încetat. După un an și jumătate de guvernare Orban – Cîțu, perioadă în care România a trecut și printr-o pandemie, economia scârțâie din toate încheieturile. Ce se poate remarca, este faptul că ministerele conduse de cei de la USRPLUS performează. Ministerele conduse de cei de la PNL și de cei de la UDMR dau senzația că se află într-o somnolență și semi-activitate. Opoziția și presa aservită CIUMEI ROȘII a pus tunurile pe guvernul Cîțu. Pentru a scăpa de criticile opoziției și de mass-media aservită acesteia, cel mai convenabil este să te cuplezi cu opoziția. În acest caz vorbim despre refacerea USL-ului. Și dacă stăm bine și ne gândim, Klaus Johannis nu este chiar atât de înverșunat împotriva PSD-ului, întrucât în 2012 a acceptat să fie propunerea de premier venită din partea PSD-ului. În istoria politicii Dâmbovițene, Johannis a rămas ca fiind „Premierul de la Grivco” (Nășit de Dan Voiculescu și refuzat de Traian Băsescu). Despre toate acestea ne spune Clotilde Armand în ultima sa declarație de presă pe care o redăm în continuare: 
„Problema nu este dl. Cîțu. Problema este dl. președinte Klaus Iohannis. Sincer, nu știu de ce nu vine președintele României astăzi în fața națiunii să explice românilor și partenerilor de guvernare de ce l-a demis pe ministrul Justiției unilateral. Așteptăm din partea d-lui președinte să ne explice această decizie. Să ne spună de ce revocarea nu are vreo legătură cu faptul că Stelian trebuia să anunțe lista candidaților pentru șefia DIICOT…
D-le Președinte (cu tot respectul pe care vi-l port), ați greșit și trebuie să vă asumați asta în fața milioanelor de români care au ieșit în stradă pentru justiție, nu pentru corupție. Încă aveți timp să faceți un pas înapoi și să nu predați țara în brațele celor de la PSD & co. Știu că Dvs. nu mai aveți nimic de pierdut politic. Dar România are. În acest moment reformele asumate de Dvs. sunt niște cuvinte goale de conținut.
Sper din tot sufletul că întâlnirile Dvs. de la GRIVCO să fie doar o tristă amintire pentru democrația românească și din decizia Dvs. de revocare a ministrului Justiției să nu renască un nou USL mascat pe care îl vedem foarte activ în Sectorul 1.”

Articole similare

Un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Back to top button
Close