Politică

Ultimă Oră: CIUMA ROȘIE a învins – din coaliția de guvernare a dispărut un partid

Florin Cîțu și-a început activitatea de premier având susținerea a 4 partide (PNL, UDMR, USR și PLUS). Actualmente coaliția de guvernare mai are în componență doar trei partide, întrucât USR și PLUS au fuzionat. Pentru cei care nu cunosc fenomenul vieții politice îndeaproape, ar putea să însemne un motiv de îngrijorare, dar nu e cazul. CIUMA ROȘIE a învins doar în imaginația celor care mai cred în demagogii PSD-iste. De fapt coaliția de guvernare va avea într-adevăr un partid mai puțin în componență, dar ca susținere parlamentară nu s-a schimbat nimic, iar acest aspect sperăm să rămână o constantă până în 2024. Pe această temă vă redăm ultima declarație de presă a lui Dacian Cioloș:

 

„De mai bine de doi ani, cele două partide, USR și PLUS, au fost în logica unei singure echipe, iar aprobarea fuziunii de astăzi doar formalizează ceea ce noi simțeam deja natural.

Suntem de azi un sigur partid, unul puternic, cu cea mai mare dorință de reformare a țării, un partid cu aleși locali, naționali, europeni și cu membri în Guvern.

Fuziunea este, de astăzi, definitivă, în ciuda multora care au încercat să împiedice acest moment. Îi mulțumesc lui

Dan Barna

pentru că am reușit să aducem proiectul politic în acest punct.

Mulțumiri tuturor colegilor și susținătorilor care au crezut în noi. Împreună suntem puternici.”

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Back to top button
Close