Politică

Ultimă Oră: Florin Cîțu va demisiona astăzi din funcția de Președinte PNL

Dacă Florin Cîțu este un om de cuvânt și îi respectă pe români și pe cei care au votat PNL, astăzi ar trebui să asistăm la demisia sa. De ce acest lucru? Pentru că în alocuțiunea din data de 25 septembrie a.c, rostită cu ocazia congresului PNL, unde a candidat pentru funcția de Președinte, Florin Cîțu a declarat că, atât timp cât dânsul va fi Președinte, PNL-ul nu va face alianță cu PSD. Din ce sa văzut, Florin Cîțu are un caracter josnic, este laș, mincinos și sluga prin care Iohannis conduce PNL-ul. Din acest motiv, nu credem că Florin Cîțu va avea tăria morală de a respecta cuvântul pe care și l-a dat. Cei care detestați caracterul mizerabil a lui Florin Cîțu, vă rugăm distribuiți. Vă Mulțumim!!! Pentru cei care au uitat, vă expunem înregistrarea video în care Florin Cîțu declară că atât timp cât este el Președinte, nu va face alianță cu PSD: 

Articole similare

2 comentarii

  1. Apocalipsa s-a abătut asupra României. Pandemia Covid-19 face ravagii cu câteva sute de morţi pe zi iar preşedintele României trădătorul KW Iohannis jubilează cu organizaţia infracţională pe care o conduce PeSeDe ionopot kivano-PNL-hAUR-UDMR venirea apocalipsei care să-i asigure liniştea de om penal. A reuşit prin această apocalipsă de care se face vinovat împreună cu organizaţia infracţională teroristă PeSeDe ionopot kivano-PNL-hAUR-UDMR să anestezieze un popor care să nu mai poată reacţiona la fărădelegile pe care le comite zilnic. Dezastrul socio- economic în care ne aflăm poate duce pur şi simplu la dezmembrarea României şi a dispariţiei ca stat. Culmea este că Biserica Ortodoxă Română a uitat de Dumnezeu şi s-a apucat să-i susţină pe groparii României organizaţia infracţională teroristă PeSeDe ionopot kivano-PNL-hAUR-UDMR şi a ei conducător trădătorul KW Iohannis. Cred totuşi în mitul păsării PHONIX aplicat şi poporului român care poate renaşte din propria cenuşă apocaliptică lăsată peste România de căte trădătorul KW Iohanis şi a lui organizaţie infracţională teroristă PeSeDe ionopot kivano-PNL-hAUR-UDMR .

  2. PNL si PSD sunt frati de cruce nascuti din fostul PDSR al lui Iliescu si nu asta ma deranjaza ci faptul ca PNL se da mai corect si se vrea la butoanele puterii tavalindu-i pe PSD-isti iar cind lumea vede ca nici ei nu sunt corecti si cauta sa-i indeparteze ,ei PNL-isti se unesc din nou cu PSD-isti pentru a nu scapa ciolanul ,prin aceasta sfidand populatia care nu-i mai vrea. Cred ca o alternativa in acest moment este AUR daca ar lasa-o mai usor cu nerespectarea masurilor ptr protectie impotriva COVID 19.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Back to top button
Close