Politică

Tudorel Toader din poziția de cancer infect pentru democrație, a dobândit o avere imensă

Ca politician, Tudorel Toader a ales tabăra burgheziei bugetare, pe care a apărat-o cu toată priceperea sa de bolșevic. Acest individ lipsit de sentimente și de noțiunea de patriot, și-a bătut de joc de poporul român, fiind unul dintre cei care a luptat ca justiția să fie sub comandă politică. Acțiunile sale sprijinite de ceilalți reprezentanți ai ciumei roșii, majoritari în parlament și la CCR în perioada când Tudorel Toader era ministrul justiției, au dus la demiterea Laurei Codruța Kovesi și a lui Augustin Lazăr, dar a produs și revolta magistraților și a personalului auxiliar din justiție, care pentru prima dată în istorie au protestat pe treptele judecătoriilor, tribunalelor și parchetelor. Concluzionând putem spune că, Tudorel Toader și-a folosit cariera pentru:

  • Stoparea parcursului democratic al poporului român.
  • Pentru punerea sub control politic a justiției.
  • Carierea profesională și politică și-a folosit-o și pentru a acumula averi imense cu care îi sfidează pe românii de rând, pe care împreună cu alți bolșevici ai ciumei roșii a încercat să-i pună sub cizma unei dictaturi a BURGHEZIEI BUGETARE, a celor cu PENSII NESIMȚITE și a CIUMEI ROȘII. Mai nou, Tudorel Toader militează pentru pensionarea magistraților doar după 20 de ani de activitate. Cotidianul Național Gazeta Civica, nu este de acord cu comportamentul lui Tudorel Toader pe are l-a etalat în spațiul public și nici cu propunerea ca, magistrații să se pensioneze după doar 20 ani de activitate. Cei care sunteți în asentimentul nostru, vă rugăm distribuiți acest articol. Vă Mulțumim! În continuare vă expunem ultima postare a lui Tudorel Toader, referitoare la pensionarea magistraților după doar 20 ani de activitate:

 

„Vrem pensie anticipată, după 20 de ani de activitate!

Nu mai vrem pensie anticipată, după 20 de ani de activitate!

ELIMINAREA pensionării anticipate a magistraților, APROBATĂ de CSM

După ce a solicitat introducerea unei prevederi în lege, privind posibilitatea pensionării anticipate a magistraţilor după 20 de ani de activitate, Consiliul Superior al Magistraturii se declară de acord cu eliminarea acestei facilităţi. Prevederile legale nu au intrat în vigoare niciodată, fiind prorogate an de an din 2018.

„Plenul Consiliului Superior al Magistraturii a hotărât emiterea unui punct de vedere pozitiv faţă de solicitarea Senatului României în sensul abrogării prevederilor vizând pensionarea magistraţilor cu vechimea cuprinsă între 20 – 25 ani, cu revenirea la forma anterioară modificării. (majoritate: 12 voturi pentru „emitere punct de vedere pozitiv”; 6 voturi pentru „emitere punct de vedere negativ”)”, se arată în ordinea de zi soluţionată a şedinţei plenului CSM de joi, 4 martie.

„Comisia de la Veneţia spune că ar fi o problemă dacă s-ar pensiona judecătorii, procurorii în activitate efectivă. Înţeleg că ar fi aproape 2.100 de magistraţi care ar dobândi vocaţie la pensionare la 20 de ani”, preciza ministrul Justiţiei din 2018, Tudorel Toader, la prima prorogare a intrării în vigoare a pensionării la 20 de ani de activitate. El a explicat că propunerea ca magistraţii să se poată pensiona după 20 de ani de activitate a venit din partea Consiliului Superior al Magistraturii, soluţia aceasta fiind validată de Curtea Constituţională.

Pe de altă parte, la finalul anului 2019, ministrul Cătălin Predoiu a demarat o consultate la nivel naţional între judecători şi procurori. Adunările generale din instanţe şi parchete, inclusiv de la ÎCCJ şi DNA, s-au exprimat în sensul menţinerii posibilităţii pensionării după 20 de ani de activitate”

în continuare vă expunem declarația de avere a lui Tudorel Toader:

 

 

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Back to top button
Close