Politică

Traseista, Grațiela Gavrilescu o consumatoare de bani publici pentru care nu face nimic

Grațiela Gavrilescu s-a remarcat pe scena politică românească ca fiind o traseistă, întrucât a trecut pe la mai multe partide. Acest lucru l-a făcut foarte ușor, întrucât dânsa nu crede într-o anume ideologie, prezența sa în politică fiind legată de faptul că, își dorește o poziție socială cât mai înaltă și siguranță financiară pentru care nu trebuie să facă nimic. La alegerile din 6 decembrie 2020 a candidat pe listele PSD, iar la 3 săptămâni s-a „transferat” la partidul lui Dan Voiculescu PPUSL. Cu trei luni înainte de acest „transfer”, Grațiela Gavrilescu a mai trecut pe la două partide: ALDE și FORȚA NAȚIONALĂ. Ca și în mandatul precedent, Doamna Gavrilescu din poziția de deputat nu întreprinde nimic pentru poporul român. în ultima sa postare, Grațiela Gavrilescu îi felicită pe meteorologi. Este un lucru lăudabil, dar rămâne întrebare: Pentru români când veți face ceva util? În continuare vă expunem ultima postare a Grațielei Gavrilescu:

„Meteorologia mileniului trei este știință pură! Este tehnologie de vârf. Este profesionalism.

Iar în contextul încălzirii globale, nu greșesc spunând că este și una dintre cele mai eficiente căi de prevenire a efectelor pe care aceasta le poate avea asupra vieții și sănătății noastre.

Gândiți-vă numai la fenomenele meteorologice extreme, din ce în ce mai frecvente și mai violente!

Sistemul RO-ALERT este o dovadă!

Dar meteorologia mileniului trei este și seriozitate, și devotament, și pasiune…

și, deseori, sacrificiu.

La mulți ani, dragi specialiști ai Administrației Naționale de Meteorologie!

Sunt onorată că, din poziția de ministru al mediului, am avut privilegiul de a vă cunoaște îndeaproape și posibilitatea de a vă susține eforturile profesionale!”

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Back to top button
Close