Politică

„Trântorii” din sectorul 1 „au dat-o în bară” cu Clotilde Armand

Într-o recentă declarație de presă, Clotilde Armand îi informează pe angajații primăriei din sectorul 1 că vor fi plătiți după cum muncesc. Chiulangii și bolnavii închipuiți abonați la concedii medicale nu au șanse să mai primească salarii fără a presta muncă. Referitor la toate acestea, vă expunem ultima declarație de presă a lui Clotilde Armand:

 

„Observ că unii angajați din Primăria Sectorului 1 au impresia că sunt în vacanță. Da, da. Sau că locuitorii acestui sector sunt obligați să le plătească salariile pentru figurație… sau să plece de la locul de muncă când au chef. Nu știu cum i-a obișnuit fosta administrație însă vă spun ferm că eu nu voi tolera așa ceva.

De astăzi, toți funcționarii primăriei și din subordonate care nu-și folosesc cartelele pentru pontaj sau registrul de prezență nu vor mai fi plătiți. E simplu: ești plătit cât muncești. Un alt aspect: am trimis către Casa Naţională de Asigurări de Sănătate o adresă să verifice și să ne comunice situația celor care folosesc concediile medicale. Avem multe suspiciuni că aceste concedii sunt folosite abuziv. De asemenea, vom schimba regulamentul intern pentru ca în ziua de vineri să nu se mai lucreze până la ora 14.00. Să se lucreze până la ora 16.30. Așa cum e normal.

PS: Să știți că există și altfel de angajați. Sunt funcționari care stau până seara și muncesc în locul celor absenți. Iar frustrarea este imensă atunci când unul muncește și zece privesc cu dispreț la el.”

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Back to top button
Close