Politică

Sumă astronomică recuperată de Clotilde Armand de la RomPrest

Trompetele CIUMEI ROȘII i-au atribuit lui Clotilde Armand șapte acuzații pe care le enumerăm în continuare: 
  1. ’’N-a redus tarifele!’’;
  2. ’’A făcut circ 9 luni și a lăsat sectorul în gunoaie’’;
  3. ’’Clotilde a înfrânt!’’;
  4. ’’A făcut totul în scop electoral’’;
  5. ’’A făcut pact cu mafia gunoaielor!’’;
  6. ’’Nu se pricepe!’’;
  7. ’’De ce nu a făcut înainte de criză acest protocol?!’’
IMPORTANT DE REȚINUT, 
este faptul că, Clotilde Armand a avut dreptate. De ce? Pentru că întregul buget al sectorului 1 este în cuantum de 370 milioane lei anual. Din această sumă, cei de la RomPrest, timp de 13 ani au încasat 240 milioane lei anual, prin bună voința foștilor primar (PNL-istul Andrei Chiliman și PSD-istul Daniel Tudorache). Cei de la RomPrest și-au justificat valoarea de 240 milioane lei anual prin faptul că, ridică gunoiul de 16 ori pe zi. Acest lucru este o minciună și Clotilde Armand nu a, acceptat ca locuitorii sectorului 1 să fie jefuiți. Pe această temă vă expunem ultima declarație de presă a lui Clotilde Armand, care merită citită pentru că reflectă cu o corectitudine milimetrică adevărul: 
„Vreau să vă spun că după primele luni de când am preluat conducerea Primăriei Sector 1 plătim 125 milioane de lei anual pentru serviciul de salubrizare și nu 240 milioane de lei așa cum dorea compania respectivă (pentru cine a uitat, compania de salubrizare a înaintat primăriei la începutul anului o estimare de buget de 240 de milioane de lei, adică un tarif de 20 de milioane de lei pe lună). Este o diferență?
De ce n-au făcut primarii dinaintea mea toate aceste demersuri? Și să nu uităm că nici n-am preluat bine mandatul anul trecut și ne-au lăsat gunoiul pe străzi ca să ne demonstreze cine conduce de fapt primăria. Deci cine a început toată această mizerie și acest șantaj?! Posibil că așa au condus unii primăria în ultimii 13 ani. Liniștea fiind cumpărată scump din banii cetățenilor iar curățenia fiind fictivă. Să mă fac și eu că nu văd acest jaf? Nici vorbă. Cu riscul să pierd susținerea multor cetățeni. Este asta isterie? Este circ și scandal că nu mai primesc anumiți politicieni, jurnaliști sau funcționari publicii bani nemunciți de la locuitorii sectorului? Merită sau nu? Judecați voi asta.
Cât despre ’’pactul meu cu Mafia’’ sau alte trăsnăi aruncate prin spațiul public… am să vă spun că eu am făcut un singur pact: am jurat să fac tot ceea ce stă în puterea și priceperea mea pentru binele cetățenilor. Iar acest aspect nu se face la televiziunile unor infractori, nu se realizează mimând reforme pe Facebook. Îmi doresc să înțelegeți că noi am reparat în câteva luni de când suntem în primărie ceea ce alții n-au făcut în 30 de ani.
Îmi doresc să realizăm că “a furat, dar a și făcut!” – nu este soluția.

PS: De ce nu putea să accepte compania de salubrizare de la început 125 de milioane de lei și să nu mai lase gunoiul voit pe străzi – cum spune legea salubrizării? Nu știm. Ne va spune instanța. Eu cred că trebuie să investim acolo unde trebuie și să dezvoltăm sectorul cu banii salvați. Oricum, mulțumesc criticilor mei pentru observații și sfaturi (chiar dacă unele sunt de o rea credință debordantă). Să știți că nu am renunțat o singură clipă la rezilierea contractului cu compania aceasta de salubrizare adusă de niște băieți deștepți să distrugă sectorul pe 25 de ani. Dimpotrivă. Urmăm toți pașii legali și juridici așa cum am tot spus.” GAZETA CIVICA: Cei care apreciați lupta lui Clotilde Armand  și a celor de la USRPLUS, vă rugăm distribuiți acest articol. Vă Mulțumim!!!

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Back to top button
Close