Politică

Știm cine va fi candidatul PSD pentru prezidențialele din 2024

Răzvan Dumitrescu, realizatorul emisiunii „Subiectiv” l-a avut ca invitat în data de 7 martie pe Adrian Năstase. Întrebat fiind, pe cine vede ca fiind cel mai bun candidat al PSD-ului pentru prezidențialele din 2024, Adrian Năstase a răspuns fără ezitare că, cel mai bun candidat pentru PSD este Mircea Geoană. Adrian Năstase îl consideră inbatabil pe Mircea Geoană. Față de profețiile lui Adrian Năstase, putem spune următoarele:

  • Actualmente Mircea Geoană deține o poziție publică foarte bună la nivel mondial, fiind secretar general adjunct al NATO. Această poziție îi conferă un statut privilegiat în rândul diplomațiilor occidentale și se bucură de o retribuție foarte bună.
  • Ca PSD-ul să-l aibă candidat pe Mircea Geoană, trebuie ca, și Mircea Geoană să accepte oferta de a candida, dacă această oferta va veni.
  • În cazul în care Mircea Geoană, ipotetic devine candidatul PSD-ului pentru prezidențialele din 2024, nimeni nu poate garanta că, PSD-ul a ales cartea câștigătoare, pentru că în politică ca și în viață, nimic nu este nici etern nici sigur.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Back to top button
Close