Politică

Sondaj: Considerați că, Președintele Klaus Iohannis ar trebui suspendat apoi demis?

SONDAJ: Considerați ca, Președintele Klaus Iohannis ar trebui suspendat apoi demis din funcție?

Loading ... Loading ...

Articole similare

5 comentarii

 1. Cum e posibil că românii care au votat și și-au pus speranța în Dreapta României,că sa se îngrijoreze doar de infectare și să accepte taci răsărea lui johanis.
  …!!! NO MORER PSD !!!!

 2. Cum e posibil că românii care au votat și și-au pus speranța în Dreapta României,sa se îngrijoreze doar de infectarea si să accepte tacit trădarea lui johanis, doar pentru că USR nu a stat la comenzile neamțului. …!!! NO MORER PSD !!!!

 3. În calitate de; Cetățean cu drepturii depline într-un Stat Membru UE. Cer ca Guvernul în preuna Președintele României, sa îmi respecte Drepturiile ce mi-se cuvin. Conform Art. 19 / 20 /29 / 30 din Constituția României, am dreptul la, Propia; Aparare / Exprimare / Alegere.
  CER. ca Guvernul în preuna Președintele, sa se ocupe de probleme reale ale Tari, ci nu de astfel de mascarade care au inpartit Tara în DOUA.
  Problema cea mai mare este ca Mișună MAFIA, nestingherit, chiar pe sub ochii lor, și mai ales în Instituțiile cele mai importante ale Statului (MAI. GORJ).
  În calitate de Parte Vatamata, cer Destituirea Definitiva a Numitului Tănase Nicu, în calitate de reprezentant al Postului de Politie Rovinari Gorj.
  Acest caz “Cazul Tănase”, a fost pus de nenumărate ori pe masa I. P. J GORJ!
  Conform Art. 52 (alin 1-3) / 53, cer Destituirea Definitiva a Numitului Tănase Nicu, în calitate de reprezentant al Postului de Politie Rovinari Gorj.
  Iar de nu Statul Roman, va fi adus în Fața. Parchetului European.
  “” IN NUMELE LEGI “”!
  CER. Sa mi-să facă dreptate în privința acestui Caz Extrem de Infracțional prin Manipulare.

 4. Nu imbecililor…dar poate pe voi ar fi trebuit să vă conducă proasta națiunii , că vorbiți aceeași limbă….vă înțelegeți între voi prostovanii!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Back to top button
Close