Politică

Silviu Mănăstire jurnalistul de la B1 care își bate joc de alianța USR-PLUS

Într-o dezbatere electorală care a avut loc pe 6 septembrie a.c, la ora 21:00 pe B1 Tv, și în care s-au confruntat Dan Tudorache, actual primar al sectorului 1 și Clotilde Armand, am asistat la un mod josnic de a face jurnalism. Concret Silviu Mănăstire s-a comportat de parcă el ar fi fost contracandidatul lui Clotilde Armand și nu Dan Tudorache. Întrebările pe care I le punea Clotilde  Armand lui Dan Tudorache, erau stopate de Silviu Mănăstire care în schimb îi aducea acuzații grave lui Clotilde Armand. Silviu Mănăstire în mod voalat a vrut să insinueze că Clotilde Armand se face vinovată de moartea unui om de la distri gaz pe când aceasta era director la această companie.  În acest sens a întrebat-o direct dacă nu are mustrări de conștiință pentru maistrul care a murit într-o explozie și pentru cei 3 răniți. în schimb Dan Tudorache a fost protejat de Silviu Mănăstire de întrebările care veneau din partea lui Clotilde Armand. Referitor la incidentul regretabil în care și-a pierdut viața un om în 2009, îl informăm pe Silviu Mănăstire că până la director, în cadrul unei companii există departamentul de protecția munci în sarcina căreia cad exclusiv toate problemele de protecția munci. De asemenea îl informăm pe acest individ, că în cadrul ITM-urilor teritoriale și al municipiului București există inspectori plătite din bani publici, care au obligația de a verifica modul în care departamentele de protecția munci din cadrul companiilor sunt pregătite pentru preîntâmpinarea accidentelor de muncă. Totodată, Silviu Mănăstire trebuie să știe că personalul din cadrul departamentelor de protecția munci participă periodic la cursuri de calificare și de instruire efectuate de ITM. În aceste condiții credem că este important să subliniem că fiecare individ are obligația individual de a se achita de sarcinile cuprinse în fișa postului. Gazeta Civică îi face următoarele întrebări publice lui Silviu Mănăstire:

  • Ce vină are patronul postului B1 că jurnalistul Silviu Mănăstire își bate joc de profesia de jurnalist?
  • De asemenea îl întrebăm pe Silviu Mănăstire: Un jurnalist nu trebuie să fie echidistant și într-o confruntare electorală să își facă meseria de moderator?
  • Modul în care v-ați comportat la confruntarea dintre Dan Tudorache și Clotilde Armand nu credeți că lasă loc de interpretări, precum că a-ți primit foloase materiale de la Dan Tudorache pentru a vă comporta în modul în care a-ți făcut-o ?
  • Oare și Marian Vanghelie va recompensat material pentru a se promova pe postul B1?

PRECIZARE IMPORTANTĂ:

GAZETA CIVICĂ NU L-A ACUZAT ȘI NU ÎL ACUZĂ DE NIMIC PE SILVIU MĂNĂSTIRE DAR AVÂND DREPTUL LA OPINIE PUBLICĂ PENTRU CĂ PUBLICAȚIA NOASTRĂ CU ADEVĂRAT LUCREAZĂ ÎN SLUJBA CETĂȚIANULUI.

Articole similare

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
Close