Politică

S-a stabilit suspendarea lui Iohannis

Klaus Iohannis prin comportamentul dictatorial pe care îl are, a reușit să îi irite chiar și pe cei care i-au acordat votul. Desigur, Klaus Iohannis a fost votat nu pentru că ar avea merite sau calități deosebite, ci pentru pentru faptul că românii nu vor în fruntea țării un Președinte de la PSD. Actualmente gradul de popularitate a lui Klaus Iohannis a scăzut dramatic, iar în acest sens au concurat mai multe elemente: 

  1. În primul rând, Klaus Iohannis a pierdut suportul celor din USRPLUS, care l-a votat împotriva lui Viorica Dăncilă. Antipatia celor de la USRPLUS vine din faptul că, și la demiterea lui Vlad Voiculescu și a lui Stelian Ion, Președintele Klaus Iohannis a semnat la foc automat decretele de demitere din funcție, deși avea posibilitatea să cheme părțile la negociere și să le propună o soluție amiabilă. Acest aspect nu s-a întâmplat, pentru că, Florin Cîțu a acționat la comanda sa. 
  2. S-a implicat în mod fățiș în susținerea lui Florin Cîțu pentru preluarea conducerii PNL. În acest sens este elocvent faptul că a telefonat la mai multe filiale PNL, cerându-le să îl sprijine pe Florin Cîțu. 
  3. Îi place să se lăfăie în lux și opulență, acest aspect reprezentând o sfidare asupra românilor care în proporție de aproape 50% sunt la limita subzistenței, iar alții în procent de 30% nu reușesc din salariile pe care le câștigă să facă față cheltuielilor zilnice. 

Concluzie Finală: Desigur la cele precizate de noi, lui Klaus Iohannis i se pot imputa și alte aspecte cum ar fi cele referitoare la faptul că și-a achiziționat 7 case din salariile de bugetare ale dânsului și ale soției sale. Din sursele pe care le avem, am aflat că foarte curând se va declanșa procedura de suspendare a lui Klaus Iohannis. Suspendarea nu va avea loc la inițiativa parlamentului, ci pe baza de strângerii de semnături. Faptul că, în mod brutal, samavolnic și dictatorial, Iohannis a scos USRPLUS de la guvernare și pentru faptul că s-a aliat cu PSD, din partea noastră, celor care vor să-l suspende le urăm succes deplin. 

Articole similare

Un comentariu

  1. Neruşinarea Iohannisului de a încălca Constituţia nu trebuie trecută cu vederea de către popor iar suspendarea lui ar fi o soluţie benefică pentru România!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Back to top button
Close