Politică

Românii sunt jigniți, sfidați și luați de proști de către Iohannis și PNL aripa Cîțu

Până la alegerile parlamentare din 2020, Klaus Iohannis și PNL atacau în mod constant PSD-ul. Actualmente, Klaus Iohannis și PNL aripa Cîțu au realizat alianța PNL-PSD-UDMR și Minorități Naționale. Această alianța reprezintă o sfidare și o bătaie de joc față de românii care și-au pus încrederea în, Klaus Iohannis și în PNL. Această alianță actualmente votează împreună în parlament și respinge toate proiectele inițiate de cei de la USRPLUS. Acum două zile, această alianță toxică a respins 3 proiecte de lege inițiate de USRPLUS: 

  1. Desființarea pensiilor speciale pentru primari. 
  2. Legea transparentizări cheltuirii banilor publici. 
  3. Un proiect de lege care venea în ajutorul elevilor și părinților.
În seara zilei de 22 septembrie, în cadrul emisiunii „100%” moderată de Laurențiu Botin și difuzată de Realitatea PLUS, Gelu Vișan a devoalat ALIANȚA DINTRE PNL ȘI PSD. Potrivit celor afirmate de Gelu Vișan, PSD va sprijini un guvern minoritar Florin Cîțu, iar la schimb primește 40% din alocările bugetare. Sprijinul este prevăzut până în 2024. 

 

În paralele, Klaus Iohannis și-a propus acapararea justiției pentru ai anihila și denigra pe cei de la USRPLUS. În acest sens, Klaus Iohannis a dat ordin să nu se desființeze secția specială și să fie selectați procurori obedienți la șefia parchetelor care să instrumenteze dosare împotriva celor de la USRPLUS. În același timp, Klaus Iohannis și PNL aripa Cîțu s-au aliat cu televiziunile CIUMEI ROȘII (Antena3, România TV și TVR1). La aceste posturi de televiziune se practică linșajul mediatic asupra celor de la USRPLUS. De ce este atacat USRPLUS? Pentru că, acest partid are în componență doar oameni onești care luptă și muncesc cinstit pentru cetățenii români. USRPLUS le strică planurile de furt ale celor de la PNL,PSD,UDMR și minoritățile naționale. În aceste condiții nu ne rămâne decât să spunem: Rușine Klaus Iohannis, Florin Cîțu, RAREȘ BOGDAN ȘI CELORLALȚI BORFAȘI CARE SPRIJINĂ KLAUS IOHANNIS ȘI ALIANȚA PNL ARIPA CÎȚU, PSD, UDMR, ȘI MINORITĂȚI. Noi vom rămâne consecvenți și cu obiectivitate vom susține singurul partid cinstit din România, care este USRPLUS. Cei care sunteți în asentimentul nostru vă rugăm distribuiți. Vă Mulțumim!!!

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Back to top button
Close