Politică

Revolta fostului Ministru al justiției Raluca Prună

Raluca Prună fost Ministru al justiției în guvernul Dacian Cioloș, este revoltată pe modul haotic în care se construiește în București. Pentru această situație dezastruasă, Raluca Prună spune că este vinovat PSD-ul, dar nu numai PSD-ul. Cu această remarcă referitoare la PSD, Raluca Prună dă de înțeles că și PNL-ul este vinovat în egală măsură de modul în care se construiește în București. Referindu-se la acest subiect, Raluca Prună i se adresează Violetei Alexandru (Președinte PNL filiala București) spunându-i că, nu trebuie suplimentată legislația pentru a se intra în normalitate în „sfera construcțiilor”, ci trebuie respectată actuala legislație care este suficient de „acoperitoare”. Pe această speță vă expunem ultima postare a Ralucăi Prună:

„Praf in ochi de la PNL București. Întâi ca exista deja o obligație legala de a face publice autorizatiile de construire, apoi ca tot PNL a blocat mai acum câteva săptămâni in consiliul local București orice initiativa de asanare a construirii ilegale in București.

Violetei ii spun ca nu am nevoie sa văd nicio autorizație, văd de jur împrejur blocuri construite ilegal cu încălcarea regimului de înălțime a zonei, haotic și in impunitate. Cu autorizația publicată pentru P+5 și blocul construit P+10. Un mizilic pentru mafia imobiliară. Zona in care stau este complet distrusă. Ca tot Bucureștiul. Și nu e numai PSD de vina.

Resemnați-va, debandada in construcții continua bine merci. PNL dacă vrea sa facă ceva, poate se uita la cum e aplicată legea așa cum este ea azi. Inflația legislativă nu folosește decât la mai multă confuzie.”

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Back to top button
Close