Politică

Reprezentanții CIUMEI ROȘII vorbesc despre un conflict Florin Cîțu – Vlad Voiculescu care nu există

„Jurnaliștii” angajați în slujba BURGHEZIEI BUGETARE și a CIUMEI ROȘII invocă existența unui conflict între Florin Cîțu și Vlad Voiculescu. Toată această tevatură are ca obiectiv final motivația de al determina pe Florin Cîțu să-l demită pe Vlad Voiculescu. Reprezentanții CIUMEI ROȘII și cei ai BURGHEZIEI BUGETARE au avut multe contracte cu ministerul sănătății, contracte prin care au drenat sume uriașe în mod ilegal din banii publici. Odată cu venirea lui Vlad Voiculescu în fruntea ministerului sănătății, toate aceste „borfășii” au fost stopate. Bineînțeles că, cei care și-au văzut anulate „afacerile” cu bani publici, sunt foarte supărați și își doresc înlocuirea lui Vlad Voiculescu cu un ministru care să le fie complice la „afacerile”, care au adus sistemul sanitar din România în pragul falimentului. Toate acestea nu mai sunt posibile, iar ultima pistă pe care „aleargă” cei care vor un conflict între Cîțu și Voiculescu, este hotărârea nr 12 din 20 ianuarie 2021, despre ale cărei detalii, vă expunem ultima postare a lui Vlad Voiculescu:

 

 

„Citesc din nou în publicații și postări ale unor oameni altfel atenți la nuanțe un titlu care sună cam așa:

“…rudele militarilor și angajaților din sistem s-au vaccinat separat pentru că Guvernul a dat o hotărâre în ianuarie, semnată de premier și de ministrul Voiculescu”

Haideți să lămurim ceea ce a semnat premierul Cîțu și cu mine, mergând direct la textul din Hotărârea de Guvern nr. 12 din 20 ianuarie 2021: “Ministerul Apărării Naționale asigură prin centrele de vaccinare proprii, POTRIVIT CRITERIILOR DE ELIGIBILITATE STABILITE PRIN STRATEGIE, vaccinarea personalului propriu și a membrilor familiilor acestora, precum și a următoarelor categorii (…)”

“Potrivit criteriilor de eligibilitate stabilite prin Strategie”. Cu alte cuvinte: nimeni nu ar fi trebuit să fie vaccinat în afara etapei definite de HG. Cum etapa a III-a nu a inceput încă, niciun membru al familiei vreunui membru a ceea ce se numește personal esențial nu ar fi trebuit să fie vaccinat, altfel decât dacă este peste 65 ani, cu boli cronice sau… tot esențial.

Deci nu, nici Voiculescu, nici Cîțu nu au semnat vreodată pentru prioritizarea la vaccinare a vreunei familii al vreunui angajat al statului.

PS Tot în acel HG am insistat și premierul a acceptat ca 75% dintre cei vaccinați să fie persoane vulnerabile (peste 65 de ani și persoane cu comorbidități), iar restul – toți restul – să nu fie peste 25%.”

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Back to top button
Close