Politică

Rareș Bogdan aliat al PSD-ului și al Burgheziei Bugetare

Rareș Bogdan s-a făcut cunoscut la nivel național ca realizator al emisiunii „Jocuri de Putere” difuzat de, defuncta Realitatea TV. În toată perioada cât a realizat această emisiune, Rareș Bogdan s-a arătat un puternic susținător al democrației și un luptător împotriva CIUMEI ROȘII. În 2019, Ludovic Orban l-a coaptat în echipa PNL-ului, punându-l cap de listă pentru Europarlamentare. De ce l-a transferat Ludovic Orban? Pentru că, Rareș Bogdan reprezenta un reper de moralitate, un simbol al luptei pentru statul de drept și pentru instaurarea unei autentice democrații în România. PNL-ul la folosit ca imagine pe Rareș Bogdan, dânsul fiind unul dintre cei care au contribuit la câștigarea alegerilor Europarlamentare de către PNL. Actualmente, Rareș Bogdan și-a dat arman pe față și și-a devoalat adevărata înfățișare hâtră. Rareș Bogdan este cel care îl secondează pe Florin Cîțu și face parte din cercul restrâns care îl sprijină pe acesta să devină liderul PNL-ului. 

  • Rareș Bogdan îl susține pe Cîțu, întrucât este avid de înavuțire rapidă din banii europeni. În acest sens, Rareș Bogdan a afirmat că într-o eventuală revenire a USRPLUS la guvernare, Ministerul Fondurilor Europene nu va mai reveni USRPLUS, ci va rămâne la PNL. Totuși, Rareș Bogdan în frunte cu Klaus Iohannis, Florin Cîțu, Alina Gorghiu, Dan Vîlceanu, Florin Roman, etc, nu își doresc revenirea la guvernare a USRPLUS. Acești indivizi sunt mai periculoși decât PSD-iștii, care au stârnit furia maselor (Florin Iordache, Eugen Nicolice, Tudorel Toader, Tăriceanu, Ponta, Codrin Ștefănescu, Dragnea, etc). Rareș Bogdan a afirmat că Florin Cîțu nu trebuie să demisioneze și că acesta va rămâne pentru mult timp în funcția de premier al României. Din aritmetica parlamentară rezultă că, gruparea Cîțu din PNL poate să rămână la guvernare doar cu sprijinul PSD-ului și al UDMR-ului. De fapt, de o bună perioadă de timp de când USRPLUS a ieșit de la guvernare, PSD-ul votează împreună cu PNL-ul. Din acest motiv îi adresăm următoarele  întrebări lui Rareș Bogdan:
  • Cum ai reușit să te aliezi cu PSD-ul?
  • Cum e cu CIUMA ROȘIE, împotriva căreia erai mare luptător? (Sanchi) 
  • Ești conștient Rareș Bogdan că, tu, Iohannis și gruparea Cîțu din care faci parte, veți aduce PNL-ul în stadiul de a nu mai face pragul electoral? 

Concluzie: Pe Rareș Bogdan îl doare în cot de toate acestea, pentru că pe dânsul îl interesează banii și numai banii. Din aceste motive rămânem consecvenți în a susține singura forță politică cu oameni integri și onești care este USRPLUS. Cei care sunteți în asentimentul nostru vă rugăm distribuiți. Vă Mulțumim!!!

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Back to top button
Close