Politică

Raluca Turcan în război mediatic cu CIUMA ROȘIE

CIUMA ROȘIE prin intermediul unor așa ziși politicieni, zi de zi atacă coaliția de guvernare. Este și normal ca, PSD-ul să atace guvernul. În fond, aceasta este treaba opoziției. Este important ca atacurile opoziției să fie oneste și să fie susținute cu probe. PSD-ul prin gura Gabrielei Firea anunță că, în sănătate vor fi tăiate veniturile cu 20%. Pentru ca cititorii noștri să facă o comparație în cunoștință de cauză, pe această temă vă expunem postările Gabrielei Firea și ale Ralucăi Turcan:

POSTAREA GABRIELEI FIREA:

„Alba – neagra cu salariile personalului medical! Guvernul austeritātii umileste si loveste medicii si asistentii.

„Memorandumul iniţiat de Ministerul Muncii şi Protecţiei Sociale şi Ministerul Finanţelor vizează o evaluare amplă a criteriilor care stau la baza salarizării în sistemul public(…). În acest proces sunt implicate toate ministerele de linie (…)”, declară ministrul Muncii, Raluca Turcan.

Așadar, Memorandumul pe care îl nega, ieri, ministrul Sănătății, Vlad Voiculescu, există, confirmă, azi, ministrul Muncii, Raluca Turcan.

Iar în Memorandum se menționează intenția de scădere a sporurilor până la 20% la nivel individual, ceea ce atrage o scădere automată a veniturilor cadrelor medicale, care primesc sporuri de până la 80%!

Da, știu, PSD e de vină!”

 

POSTAREA RALUCĂI TURCAN:

 

„Evaluarea sistemului public de salarizare pe care o realizăm la Ministerul Muncii nu a luat nicio secundă în calcul scăderea salariilor personalului din sistemul de sănătate.

Intenția noastră este de a aduce echitate pentru cei care au rămas cu salarii mici din iresponsabilitatea PSD-ului, lăsând brancardierii, infirmierii, tot personalul TESA, pe salarii de bază foarte mici și fără sporurile pe care le au ceilalți angajați din același domeniu de activitate.

Este iresponsabilă tentativa anumitor politicieni de a manipula personalul-cheie din sănătate cu false știri precum cea despre scăderea salariilor. Personalul medical, cel din ATI mai ales, are o responsabilitate uriașă în vreme de pandemie. Orice manipulare făcută cu scopul de a-l demotiva, venită din partea unor politicieni care nu au făcut altceva decât să distrugă și nu să construiască, este calificabilă drept un act criminal.”

 

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Back to top button
Close