Politică

Radu Cristescu – un rebut toxic, component al CIUMEI ROȘII

Radu Cristescu este un traseist politic fără scrupule, fără ideologie și fără proiecte pe care să le promoveze pentru binele cetățeanului român sau pentru națiunea română. Actualmente, Radu Cristescu este deputat PSD, partid în rândul căruia s-a „transferat” în legislatura trecută (2016-2020). „Transferul” și l-a făcut de la partidul lui Traian Băsescu (PMP). Actualmente, Radu Cristescu reprezintă o prezență aproape cotidiană la România TV, Antena3, etc. în data de 17 mai 2021 a fost prezent la Realitatea PLUS, în cadrul emisiunii „Legile puterii” moderată de Laurențiu Botin. În cadrul intervențiilor pe care le-a avut, Radu Cristescu a făcut referire la Dan Barna pe care l-a caracterizat ca fiind un „penal”, care a furat bani de la persoane cu dezabilități. Pentru această „crimă”, Radu Cristescu a stabilit că, Dan Barna trebuie să facă pușcărie multă. Față de afirmațiile lui Radu Cristescu putem spune următoarele:

  • Oficial există o anchetă pentru modul în care au fost gestionate fonduri europene de către firma lui Dan Barna, iar ancheta vizează perioada când acesta nu intrase în politică (până în 2016). Ancheta este in REN.
  • Tot oficial putem spune cu certitudine că, Dan Barna nu are (deocamdată) calitatea de inculpat.
  • Emiterea unei decizii de către instanțele de judecată se face pe baza unui dosar înaintat instanței de către procurori în care există probe ce nu pot fi contestate. Niciunul dintre argumentele mai sus enunțate nu au legătură cu Dan Barna, dar Radu Cristescu s-a grăbit să-l eticheteze ca fiind: Corupt, Penal și hoț de bani europeni destinați persoanelor cu handicap. Pentru aceste motive, Radu Cristescu a DECRETAT CĂ, DAN BARNA TREBUIE CONDAMNAT.

Concluzie Finală:

Nu suntem fani Dan Barna, dar nu acceptăm, ca indivizi gen Radu Cristescu să emită „decizii de condamnare” pentru o persoană care nici nu a fost acuzată oficial de o anume faptă. Analizând comportamentul și gândirea lui Radu Cristescu, putem concluziona că acest individ are o viziune îngustă, toxică și dictatorială. Din acest motiv îl considerăm pe Radu Cristescu ca fiind un rebut al politicii românești care poluează societatea românească. Din aceste motive, cei care citiți acest articol și detestați comportamentul MÂRLĂNESC și TOXIC a lui Radu Cristescu, vă rugăm distribuiți. Vă Mulțumim!!!

Articole similare

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
Close