Politică

PSD prin glasul lui Gabriela Firea îi cere lui Cîțu accesul la guvernare

Gabriela Firea spune că, PNL are nevoie de „specialiștii” din PSD, dar pentru aceasta îi solicită lui Cîțu să facă o invitație scrisă către CIUMA ROȘIE și nu una voalată. Declarația Gabrielei Firea „se leagă” cu enunțul făcut la antena3, în cadrul emisiunii moderată de Radu Tudor în ziua de 28 martie a.c. Pentru cei care nu știu, precizăm că, în cadrul emisiunii mai sus arătate s-a precizat că până în toamnă cei de la USRPLUS vor fi scoși de la guvernare și în locul lor vor intra cei de la PSD, urmând ca, guvernul să fie compus din PSD și PNL. Considerăm că toată această ipoteză va rămâne doar la stadiul de ipoteză. Însă referitor la acest aspect vă expunem ultima declarație a Gabrielei Firea:  

„Cei doi care îi chinuie pe români cu incompetența și haosul de la guvernare! Sunt rupți de realitate, urmăresc doar scopuri personale si politice! Pentru ei, viața românilor de rând este amestecată printre cifre. Cifre pe care tot ei le măsluiesc! După cum a recunoscut alt geniu din Carpați – ministrul catastrofă Voiculescu!

Iar acum, după ce s-au speriat de protestele care au avut loc în 24 de orașe, mimează dorința de consultări cu specialiștii noștri!

Dl Cîțu a uitat când ne jignea și ne transmitea că “nu ia prizonieri”!Groaznică declarație pentru un politician european!

Invitația este categoric una de complezență, ca să mimeze dialogul și să-și mai spele imaginea!

Dacă PNL avea intenții sincere, cerea consultări cu specialiștii PSD înainte de a dispune măsuri aberante și de a înfuria pe bună dreptate majoritatea românilor, nu după!

Și nu adresa verbal/public invitația, ci într-o formulă oficială.

Altfel, este doar o fumigenă menită să atragă atenția de la problemele românilor, pe care prim-ministrul a ajuns să îi numească teroriști!”

Articole similare

Un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Back to top button
Close