Politică

PSD-ista Elena Dinu cu nerușinare îi sfidează pe români

Deputata PSD de Giurgiu, Elena Dinu ar fi putut să rămână o celebră anonimă pentru că, activitatea sa ca deputat este nulă și din poziția în care a ajuns se gândește cum să-și mărească averea. Cetățenii din Giurgiu au fost importanți pentru Elena Dinu, doar când prin votul acordat PSD-ului, au trimis-o în parlament. Nu ne așteptăm ca, Elena Dinu să iasă în evidență cu inițiative care să crească nivelul de trai al Giurgiuvenilor, deși județul Giurgiu alături de Vaslui și Botoșani este unul dintre cele mai sărace județe ale României. Și deși cu activitatea parlamentară, Elena Dinu nu prea are treabă, a ieșit în evidență și s-a remarcat în spațiul public, când a dat o petrecere cu peste 150 de invitați. Această paranghelie s-a întâmplat în luna februarie cu ocazia majoratului fiului său. Acest dezmăț trebuie privit din două unghiuri:

  • Procedând astfel, PSD-ista Elena Dinu a încălcat toate normele legislativ-sanitare impuse de pandemie.
  • În al doilea rând, petrecerea pentru beizadeaua sa reprezintă o sfidare nerușinată la adresa cetățenilor români care din muncă cinstită abia reușesc să-și plătească taxele, impozitele și facturile.

Pentru că nu suntem de acord cu acest comportament sfidător, îi rugăm pe toți care sunt în asentimentul nostru să distribuie acest articol. Vă Mulțumim!

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Back to top button
Close