Politică

PSD-ista Anca Alexandrescu continuă să denigreze USRPLUS – Azi 26 februarie, am avut parte de un nou episod josnic

  • Cei care nu sunteți de acord cu atitudinea jignitoare și defăimătoare a Ancăi Alexandrescu față de USRPLUS, vă rugăm să distribuiți acest articol. Vă Mulțumim!

 

După ce în urmă cu două săptămâni a „deversat” tone de minciuni asupra lui Vlad Voiculescu, astăzi (26 februarie 2021), în cadrul emisiunii „Culisele Statului Paralel”,  Anca Alexandrescu i-a adus un noian de acuze lui Stelian Ion. Toate acestea vin în condițiile în care, Stelian Ion urmează să desființeze Secția de investigare a magistraților. În acest context, Anca Alexandrescu a subliniat că, CSM a dat aviz negativ pentru desființarea secției de investigare a magistraților. O informăm pe Doamna Anca Alexandrescu că, nu este nevoie de această secție, întrucât CCR prin decizia nr.2/2012 a stabilit 4 entități care să ancheteze magistrații:

  • Inspecția judiciară.
  • Președintele ICCJ.
  • Procurorul general.
  • Ministrul justiției.

Decizia nr.2/2012 a CCR este în vigoare și din ce știm noi, deciziile CCR trebuie respectate, inclusiv de cei de la CSM.

 

Concluzie Finală foarte importantă:

  • Asupra celor 6 miniștri ai USRPLUS care fac parte din guvernul Florin Cîțu, a început un „război mediatic” concertat, care este susținut de majoritatea trusturilor de presă. Acest război este dirijat de CIUMA ROȘIE, care își vede tăiate toate conductele prin care „aspirau” sume uriașe din banul public, ținând România în sărăcie și subdezvoltare. Trusturile de presă au fost alimentate cu sume de bani de CIUMA ROȘIE în toți anii scurși de la revoluție, care i-au folosit pe acești pseudo-ziariști ca pe niște slugi care au avut menirea de a cosmetiza imaginea CIUMEI ROȘII și de ai transpune într-o imagine proastă pe cei care reprezintă dreapta românească și care de fapt doresc binele și progresul României. Despre Anca Alexandrescu reamintim că, a fost în slujba PSD-ului timp de 30 de ani, perioadă în care i-a slujit cu credință pe Adrian Năstase, Victor Ponta și Liviu Dragnea. Anca Alexandrescu, la„Culisele Statului Paralel” îi înfierează pe cei care au săvârșit acte de corupție de la revoluție și până în prezent. Despre cei trei lideri PSD mai sus enunțați nu suflă nici un cuvânt deși, doi dintre ei au suferit deja condamnări pentru acte de corupție ( Adrian Năstase, Liviu Dragnea). Cum spuneam, Anca Alexandrescu susține PSD-ul și denigrează USRPLUS. Cotidianul Național Gazeta Civica, declară ferm că nu are nimic cu convingerile politice a Doamnei Anca Alexandrescu, dar nu suntem de acord ca, pentru acest motiv să fie denigrat USRPLUS, fără argumente.

P.S: Cel mai recent sondaj în rândul magistraților relevă faptul că, peste 90% doresc desființarea secției speciale, întrucât o consideră ca fiind dirijată politic de cei de la PSD. Referitor la acest aspect, reamintim faptul că, în premieră istorică, magistrații au protestat în 2018 pe treptele judecătoriilor, tribunalelor, curților de apel și pe treptele parchetelor. La vremea respectivă, societatea civilă a fost alături de magistrați prin demonstrații paralele îndreptate împotriva înființări secției speciale. Actualmente o întrebare obiectivă este pe buzele tuturor: Cum pot fi responsabilizați magistrații? Stelian Ion (Ministrul Justiției) a declarat că, în foarte scurt timp va finaliza și va pune în dezbatere publică „LEGEA RĂSPUNDERII MAGISTRAȚILOR”. Față de toate acestea, nu putem spune decât că, așteptăm și Doamne ajută!  

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Back to top button
Close