Politică

Protecția socială promovată de PSD (CIUMA ROȘIE) este aceea prin care liderii partidului fac averi uriașe pe „spatele” celor mulți

În țările cu o democrație avansată, partidele social-democrate promovează politici pentru sprijinirea celor mulți. La noi, PSD-ul a promovat politici prin care bolșevicii partidului fac averi astronomice de pe „spatele” celor mulți. Faptul că „dreapta” oferă cea mai adecvată protecție socială, o demonstrează ultima declarație de presă a Violetei Alexandru pe care o redăm în continuare:

 

„De ce a fost importantă lupta pentru a avea o dreaptă unită?

Pentru că atunci când e nevoie de soluții, putem să le adoptăm rapid pentru oamenii care au nevoie de răspunsuri în momente importante pentru ei.

Două subiecte mari m-au solicitat mult anul trecut, pe mine și pe cei care au dorit să facem treabă. Am pus la punct mecanismul de plată pentru părinții cu copii de până la 12 ani, pentru care ei nu aveau soluție de supraveghere/îngrijire pe durata închiderii școlilor și am livrat tot pachetul de măsuri de sprijin pentru angajați și firme în legătură cu care m-am încăpățânat să se mobilizeze administrația pentru a se face rapid plățile.

În acordarea de sprijin financiar părinților pentru a găsi soluții de supraveghere a copiilor, am știut că nu doar banii contează și mă gândeam cât de important pentru un Guvern este să lucreze cu o administrație locală în București care să înțeleagă că trebuie să fie și ea, nu numai Guvernul, alături de aceste familii. Este foarte greu pentru oameni când se iau decizii cu aplicare imediată iar viața lor este dată peste cap. Acela este momentul în care au nevoie să fie ajutați, să vadă că cineva (autoritățile) se gândește la soluții. Poate nu ies toate așa cum speră ei, poate nu toate soluțiile răspund tuturor problemelor, dar nici singur nu poți fi lăsat! Eu cred într-o administrație locală care simte și rezolvă problemele orașului.”

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Back to top button
Close