Politică

PRO-ROMÂNIA condus de Victor Ponta, în pragul unei alianțe surpriză

Zilele trecute, Victor Ponta a fost surprins când ieșea din sediul PSD. Atunci Ponta, a negat că se „coace” o alianță între PSD și PRO-ROMÂNIA și a motivat prezența sa în sediul PSD, spunând că ia făcut o vizită particulară prietenului sau, Marcel Ciolacu. Noi știm însă că, Victor Ponta își dorește cu ardoare să se întoarcă în PSD și să redevină liderul acestui partid. Nu știm ce șanse are Victor Ponta în acest sens, dar declarațiile sale de dragoste față de PSD nu mai contenesc. Este și cazul ultimei sale declarații publice pe care o redăm în continuare: 

„In fiecare zi vad un sustinator patimas al Dlui Iohannis cum iese pe Facebook sau in presa si , cu lacrimi in ochi, ne explica cat de tare ii pare rau ca l-a votat, cum i-a dezamagit, cum a facut invers decat a spus, cum au crezut ei ca se va lupta cu PSD, ca va face “Romania lucrului bine facut” bla bla bla. Sunt cam aceiasi care prin 2013 se plangeau la fel ca au fost pacaliti si inselati de Traian Basescu in 2004 – dupa care s-au bulucit sa isi anunte sprijinul si iubirea eterna fata de Klaus Iohannis. Nimic nou – in 2024 o sa faca la fel ! O sa spuna iar ca au votat “raul mai mic” si ca nu puteau sa voteze candidatul PSD ( uitand ca si Basescu si Iohannis au fost in relatii bune cu PSD si amandoi au numit Premieri de la PSD)!

Noroc cu Bogdan Tiberiu Iacob insa ca mai pastreaza si alte momente din istoria noastra politica – altfel le uitam – si le repetam !”

Articole similare

Un comentariu

  1. Victor Ponta.Mai sti ceva de procurorul Panait?Dupa 30 de ani in care ai furat de ai rupt ,mai ai tupeul sa te intorci in politica de virf.Tu stii bine ca esti un criminal ordinar.Dar tu Inca speri ca mai sunt romani care vor pune botul la minciunile take.Din pacate Inca mai sunt destui creduli

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Back to top button
Close