Politică

Principiile lui Cîțu, valorează cât o balegă pe care o cacă o vită, când se află la pășunat

Două lucruri importante au ieșit la suprafață după ce PNL-ul a decis să se alieze cu PSD-ul:

  • În primul rând, zicerea lui Florin Cîțu potrivit căreia PNL-ul nu va face alianță cu PSD-ul, atât timp cât dânsul este Președintele PNL-ului s-a dovedit a fi o minciună nesimțită.
  • Un alt element mincinos al lui Florin Cîțu, este acela potrivit căruia, PNL-ul a renunțat la alianța cu USR, întrucât USR-iștii au votat împotriva guvernului Cîțu. Această afirmație este bună de vândut proștilor pentru că, într-adevăr USR a votat moțiunea de cenzură, dar să nu uităm că PSD a depus și votat moțiunea de cenzură. În aceste condiții ne întrebăm, de ce PSD-ul este mai agreabil decât USR-ul? 

Concluzie Finală: Pentru un ochi avizat care știe „să citească” politica printre rânduri, este clar că principiile și valorile lui Cîțu, valorează cât „o balegă” pe care o „cacă”, o vită când se află la pășunat. De fapt, principiile și moralitatea lui Cîțu sunt în mâinile lui Iohannis, care le manipulează după bunul său plac. Din ce se vede, Iohannis distruge un partid (PNL) pentru interesele sale personale, iar Cîțu este mâna prin care PNL-ul este demolat. Noi detestăm acest mod de a face politică, și îi rugăm pe cei care sunt în asentimentul nostru să distribuie acest articol. Vă Mulțumim!!!

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Back to top button
Close