Politică

Pierdere colosală pentru Emil Boc din cauza lui Florin Cîțu

Emil Boc a ales să facă parte din echipa lui Florin Cîțu. Acest aspect îl motivează prin faptul că va obține finanțare în cuantum de 4 miliarde euro pentru a construi metroul la Cluj. Alegerea lui Emil Boc este una total greșită din mai multe motive: 

  • În primul rând, finanțarea unor proiecte nu trebuie să țină de „PILELE POLITICE”, ci de fezabilitatea proiectului înaintat spre finanțare. 
  • Prin comportamentul său, Emil Boc contribuie la perpetuarea unei clase politice corupte, care calcă în picioare valori și principii. 
  • Cei care au urmărit atent alegerile din PNL, știu că acestea au fost câștigate de Florin Cîțu prin fraudă și cu susținerea ESCROCULUI DE LA COTROCENI.
  • O altă gafă de proporții pe care a făcut-o Emil Boc, este aceea că, face presiuni pentru ca PNL-ul să facă coaliție de guvernare cu PSD-ul.

Ce va pierde Emil Boc pentru comportamentul său de Bolșevic corupt? 

  • În primul rând, alianța PNL-ului cu PSD nu îi garantează banii de investiții pe care crede că îi poate lua din PNRR. 
  • Și chiar dacă va obține finanțarea pe care și-a propus-o, faptul că a făcut LOBBY intens pentru alianța dintre PNL cu PSD, îl va discredita în ochii clujenilor și românilor. 
  • Emil Boc nu realizează faptul că, după București, Clujul este al doilea mare bazin cu electorat pro-USRPLUS. 
  • Cum spuneam, Emil Boc dacă se vrea un politician onest, putea să militeze pentru refacerea coaliției PNL-USRPLUS-UDMR și cu siguranță ar fi obținut în mod cinstit finanțarea pe care o invocă. 

Concluzie Finală: Pentru comportamentul de Bolșevic fără scrupule, Emil Boc și-a semnat ieșirea rușinoasă din politică și avem curajul să pariem că, la următoarele alegeri primăria din Cluj va fi câștigată de USRPLUS. Cei care dezaprobați comportamentul rușinos a lui Emil Boc care s-a aliat cu PSD, vă rugăm distribuiți. Vă Mulțumim!!!

Articole similare

Un comentariu

  1. Nu-i de mirare, se pare ca in anii 1945, tatal sau a fost unul care a tradat satenii luptatori anticomunisti din satul sau natal…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Back to top button
Close