Politică

Pentru cei care nu știu, vă spunem ce înseamnă PAP

Codrin Ștefănescu și-a așteptat mentorul (Liviu Dragnea), să iasă din pușcărie pentru a pune în practică visul său de revenire în politica mare. În acest sens l-a convins pe Dragnea să înființeze Partidul „Alianța pentru Patrie” (PAP). Acest partid se vrea o amestecătură de naționalism, social democrație , ETC. Intenția ar fi bună dacă ar veni din partea unor personaje integre și oneste.

Din ce știm, Codrin Ștefănescu s-a făcut remarcat prin faptul că a fost dat afară din PRM-ul lui Vadim Tudor folosindu-se forța fizică. În urmă cu aproape 2 ani a fost dat afară și din PSD, unde ajunsese să dețină funcția de secretar general. Mai știm despre Codrin Ștefănescu că a vândut un teren la periferia Bucureștiului pe care a încasat 4 milioane euro, deși terenul nu-i aparținea.

Despre Liviu Dragnea nu vrem să spunem multe pentru că biografia sa este cunoscută și faptul că din salariile de bugetar și-a construit în Alexandria un domeniu ce se întinde pe intervalul dintre două străzi. De asemenea, Liviu Dragnea deține monopolul majorității comerțului din Teleorman.

Despre Dragnea se crede că deține acțiuni la purtător ale societății Tell Drum și faptul că ar deține proprietăți și afaceri în Brazilia. Din ce se vede, Dragnea și Codrin Ștefănescu sunt doi Ciocoi care s-au îmbogățit prin muncă necinstită și au găsit de cuviință să înființeze un partid în care să se regăsească cei care au fost dați afară din partidele care actualmente sunt în vogă.

Dragnea și Ștefănescu vor să fie percepuți ca fiind deținuți politic sau dizidenți. Părerea noastră este că, acest partid va reuși să adune „sub umbrela sa” borfașii din politica românească care nu au nimic de a face cu morala, bunul simț  sau onestitatea. Cei care sunteți în asentimentul nostru vă rugăm distribuiți. Vă Mulțumim!!!

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Back to top button
Close