Politică

Pentru că se plictisește, Victor Ponta debitează ironii sarcastice la adresa actualilor politicieni

Pe 3 noiembrie 2015, Victor Ponta a demisionat din funcția de prim-ministru pentru că, a „gestionat” un sistem de sănătate pe care l-a adus în pragul falimentului. Pe atunci, l-a conducerea ministerului sănătății se afla prietenul lui Victor Ponta, Nicu Bănicioiu. Deși cei doi „lupi tineri” ar fi putut să reprezinte liderii unei noi generații de politicieni, în final s-au dovedit a fi două nulități politice pe care electoratul i-a „aruncat la coșul de gunoi al istoriei”. Actualmente din poziția de „nimeni al politicii românești”, Victor Ponta din când în când scoate capul din tomberon și îi ironizează pe cei care chiar vor să facă ceva pentru această țară. Pe această speță, vă expunem ultima postare a lui Victor Ponta:

 

„Gata – Sanatatea este in sfarsit “pe maini bune” – sigur, “maini” din afara Tarii care stiu cum sa ia milioanele din Sanatate de la “parlitii” si “coruptii” de romani!

Romania este singura tara din lume unde tradatorii si vanzatorii sunt promovati / celelalte tari ( toate) gresesc impuscandu-i sau condamnandu-i la inchisoare pe viata! Asa ca sa nu ne plangem!”

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Back to top button
Close