Politică

Pentru că nu sunt lăsați să fure, cei de la PNL și UDMR forțează scoaterea de la guvernare a USRPLUS

Florin Cîțu este exponentul unei noi generații de politicieni tineri care sunt  avizi de putere și de înavuțire rapidă. Generația lui Cîțu are aceleași metehne ca și PSD-iștii Victor Ponta, Nicolae Bănicioiu, Cristian Rizea, Dan Șova, etc. Acești tineri „Politicieni” sunt „Copiii” politicienilor corupți care au preluat puterea în România după 1990. Florin Cîțu, cei de la PNL și UDMR dau dovadă de lașitate și perversitate. Aceste „calități” nu pot fi digerate de o altă generație de tineri politicieni onești și patrioți, care s-au înregimentat în USRPLUS. Și pentru că cei de la PNL și UDMR vor să fure din banul public, nu pot rămâne în alianță cu cei de la USRPLUS. Despre ce este vorba?
  • Florin Cîțu a hotărât să dea 50 miliarde lei primarilor pentru programul PNDL 3. Pentru a distribui acești bani primarilor, în ședința de guvern de ieri 1 septembrie 2021, Florin Cîțu a vrut să emită o ordonanță de urgență. Ordonanța putea fi emisă doar dacă avea avizul ministrului justiției Stelian Ion. Fiind vorba de o sumă colosală (50 miliarde lei, adică 10 miliarde euro), Stelian Ion a refuzat să avizeze această ordonanță, mai ales că nu a primit exemplare originale așa cum este prevăzut în hotărârea de guvern nr.561/2009.
  • Aspecte Importante: Prin această ordonanță, Florin Cîțu voia să dea primarilor 50 miliarde lei. Acest dezmăț din taxele și impozitele plătite de români nu poate fi aprobat de cei de la USRPLUS, întrucât pentru fiecare lucrare din cadrul unei primării trebuie să existe un studiu de fezabilitate, un proiect, o licitație pentru adjudecarea lucrărilor. După aceste proceduri va exista un cost al respectivei lucrări. În această situație se înțelege clar că, Florin Cîțu ar fi trebuit să prezinte un cumul de proiecte primite de la primari, licitate și adjudecate pe care să le finanțeze. Cîțu nu a venit cu proiectele care trebuiesc finanțate, dar a spus „hai să dăm 50 miliarde lei primarilor”. În România s-a mai consumat pe PNDL 1 și PNDL 2. Aceste programe au reprezentat o înavuțire a clientelei de partid, a vechii clase politice (PSD, PNL, PMP, UDMR, ALDE, PRO-ROMÂNIA, ETC). Pentru că a refuzat să avizeze ordonanța de finanțarea a PNDL 3, Florin Cîțu l-a demis pe Ministrul Justiției, Stelian Ion. Acest gest este unul mișelesc, laș și pervers și va avea ca, consecință apusul carierei politice a lui Florin Cîțu, întrucât cei de la USRPLUS nu-l vor mai accepta în fruntea guvernului. Există șansă să rămână pe post de marionetă la palatul Victoria ca, premier în fruntea unui guvern minoritar cu sprijin din partea PSD. Prin faptul că l-a demis pe Stelian Ion, PNL-ul se dovedește a fi un partid corupt, care nu prezintă încredere pentru o alianță. Procedând astfel, Florin Cîțu se dovedește a fi mai corupt decât Dragnea și la fel de pervers și laș ca politician precum Tăriceanu, care în 2007 din postura de lider PNL și-a scos de la guvernare partenerii de alianță. Concluzionând putem spune că USRPLUS va rămâne la guvernare doar dacă Stelian Ion va fi repus în funcție și din fruntea guvernului va pleca Florin Cîțu. Cei care apreciați onestitatea celor de la USRPLUS, vă rugăm distribuiți acest articol. Vă Mulțumim!!!

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Back to top button
Close