Politică

Pentru a scăpa de pușcărie, Victor Ponta a plănuit asasinarea unei familii

În ziua de 19 mai 2021, la România TV în cadrul emisiunii moderate de Victor Ciutacu, D-l Alin Brîncuș, martor cheie în dosarul Cet-Govora, în care sunt inculpați Victor Ponta și fostul ministru al transporturilor Dan Șova au fost făcute dezvăluiri uluitoare. Alin Brîncuș a afirmat că Victor Ponta vrea să-l asasineze pe el și pe soția sa pentru a nu mai exista martori care să-i devoaleze actele de corupție săvârșite de Dânsul și Dan Șova. Ce este mai grav în acest dosar este faptul că, OFICIUL NAȚIONAL pentru PROTECȚIA MARTORILOR (ONPM) i-a solicitat lui Alin Brîncuș să părăsească țara, întrucât Victor Ponta vrea să-l omoare pe el și pe soția sa. Alin Brîncuș s-a conformat și a fugit în Anglia în anul 2018, unde în baza elementelor mai sus prezentate a solicitat azil politic, pe care l-a și primit. Deci să reținem clar ONPM avea obligația de ai oferi protecție lui Alin Brîncuș pentru a depune mărturie în cadrul procesului de corupție ce îl vizează pe Victor Ponta și Dan Șova. Deși această instituție (ONPM) este plătită din bani publici a avut tupeul inexplicabil de ai solicita unui român cinstit să-și părăsească țara, pentru ca corupții, Victor Ponta și Dan Șova să nu răspundă în fața justiției. PRECIZARE IMPORTANĂ: Toate afirmațiile din acest articol aparțin exclusiv Dn-lui Alin Brîncuș, care a afirmat că urmează să aducă probe care să demonstreze că Victor Ponta este un criminal. Expunerea în spațiul public a celor pățite de Alin Brîncuș reprezintă corupția ordinară practicată de PSD și CIUMA ROȘIE. Acest caz ne aduce aminte de altă acuzație gravă care i s-a adus lui Victor Ponta, și anume aceea că l-a asasinat pe procurorul Panait. Încheiem acest articol cu promisiunea clară că pe măsură ce vom primi informații noi despre acest caz, le vom publica în procedură de urgență. Cei care citiți acest articol și considerați că Victor Ponta se face vinovat de acte de corupție și alte infracțiuni grave, vă rugăm distribuiți. Vă Mulțumim!!!

Foto: Alin.B

Articole similare

2 comentarii

  1. Cat are de gand justitia romana si oficialitatile statului sa-i mai tolereze acestui ticalos,acestei scursuri umane,nelegiuirile si tradarile.Cu o justitie adevarata,jigodia trebuia de mult sa fie dupa gratii.Sa speram ca pana nu va reusi sa-si faca si el un cuibusor de nebunii in vreo tara toleranta,justitia romana va lua masurile ce se impun in astfel de cazuri.

  2. Cred ca mentiunea Ciuma rosie lasa loc de interpretare si da conotatie politica subiectului care se refera la o situatie de viata a unor romani ce au fost obligati sa paraseasca tara ca sa isi apere viata .Corect ar fi ca fiecare sa rasounda pentru faptele sale .Ce se intelege de fapt este ca institutiile statului nu isi fac datoria,am inteles ca un director a fost schimbat pentru delapidare.Am vazut si discutia cu fostul ministru liberal de interne care nu a mai dat nici un raspuns la solicitarea domnului Brancus.Din ce vedem statul roman nu mai functioneaza.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Back to top button
Close