Politică

Pavel Abraham înfocat susținător al PSD-ului, al ciumei roșii și al burgheziei bugetare

Pavel Abraham deși a studiat pentru a se perfecționa în combaterea infracționalități, în 1997 a fost retrogradat de la conducerea secției din poliția română care se ocupa cu acest fenomen pentru rezultate slabe sau mai pe românește spus pentru incompetență. în paralel cu activitatea din miliție a urmat și cursurile facultăți de drept pe baza cărora profesează ca avocat dar nici în acest domeniu nu a rupt norii. Ce este de remarcat la acest personaj, este faptul că are o ură nedisimulată față de dreapta românească. În toate aparițiile pe care le are la televiziunile care susțin ciuma roșie și burghezia bugetară s-a remarcat prin faptul că apără interesele celor cu pensii speciale și a celor cu salarii nesimțite. La ultima apariție pe care a avut-o la un post tv prieten al ciumei roșii, a fost întrebat de celebrul protestatar Ceaușescu „de ce a tras în protestatari la revoluție?”. Ne raliem și noi acestei întrebări și așteptăm răspuns.

Articole similare

2 comentarii

  1. Eu l-am urmarit in toate interventiile publice pe acest individ de la revolutie si pana in prezent si pot afirma ca s-a situat intotdeauna de parte stangistilor, in apararea hotilor, impotriva societatii civile responsabile-unde gasim oameni de valoare,cum ar fi Liiceanu, Andrei Plesu , Caramitru, etc! Un abonat permanent al A3 si Rtv, unde s-a pozitionat in mod radical impotriva celor de dreapta. Va amintesc ca la mitingurile provocate de OUG 13 si 10 august 2018 avut accente penale, instigand organele de ordine sa foloseasca tunurile cu apa si la nevoie sa foloseasca armamentul din dotare! Cine vrea sa caute in arhiva televiziunilor poate gasi acele secvente! Imediat dupa revolutie a trecut in solda puterii neocomuniste si a fost rasplatit cu avantaje multiple nemeritate. De pilda, a fost unul din cadrele politiei care a primit credite de la Bancorex, pe care unii spun ca nu le-a mai dat inapoi! Asa cum au fost multi altii din anumite institutii a le Statului care au contribuit la falimentul Bancii!
    Este foarte interesant cum anumite personale, cum ar fi Ana Pauker, Razvan Theodorescu ( omul lui Iliescu, plantat ca Director al Tv libere), Petre Roman, Severin, Pippidi, Elan Schwartzenberg, un alt Ilan care a fost intr-un guvern Psd – care acum e prin America, si multi alti frati de sange de care nu-mi amintesc acum, au imbratisat fara rezerve ideologia comunista!? Ma gandesc ce resorturi ii guverneaza, incat sa imbratiseze aceasta ideologie pe care vreau sa implementeze cu atata indarjire la noi?

    1. -de la stânga se poate fura.
      Stănga poate face din orice cretin tare in clanță ca acest militian șiret,viclean incompetent parvenit general.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
Close