Politică

Participarea Subsecretarului de stat Costel-Cristian Lazăr la cea de-a VI-a ediție a evenimentului ASTRA MULTICULTURAL la Complexul Național Muzeal ASTRA din Sibiu

Subsecretarul de stat în Ministerul Culturii, Costel- Cristian Lazăr a participat la în perioada 8-11 iulie 2021 la evenimentele organizate de către Complexul Național Muzeal ASTRA din Sibiu sub egida ASTRA Multicultural, proiect cultural aflat la cea de-a VI-a ediție.

ASTRA Multicultural este evenimentul care reunește toate zonele etnografice ale României și nu numai, prin tot ce pot oferi mai bun în materie de  ateliere interactive, muzică și dansuri, meșteșuguri și un maraton gastronomic. Între 8 și 11 iulie 2021 au fost organizate în cadrul acestui proiect un festival de muzică și dansuri tradiționale multietnice, un târg multicultural al meșteșugarilor menit să-i plaseze pe o piață a produselor de calitate, autentice și reprezentative, un maraton gastronomic multietnic, în care se prezintă adaptabilitatea hranei la fiecare anotimp și situație din viața comunității. La toate acestea se adaugă seminarul ASTRA Multicultural  – Patrimoniu cultural. Valoare. Perspective și un festival de film documentar multietnic.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Back to top button
Close