Politică

Organizarea și desfășurarea analizei noului proiect de management al domnului Alexandru BOUREANU, manager al Teatrului Național „Marin Sorescu” din Craiova, care a obținut în urma evaluării finale nota 9,86

Organizarea și desfășurarea analizei noului proiect de management al domnului Alexandru BOUREANU, manager al Teatrului Național „Marin Sorescu” din Craiova, care a obținut în urma evaluării finale nota 9,86

În baza prevederilor articolului 8 litera m) din Regulamentul pentru organizarea și desfășurarea analizei noului proiect de management al domnului Alexandru BOUREANU, manager al Teatrului Național „Marin Sorescu” din Craiova, care a obținut în urma evaluării finale nota 9,86, aprobat prin O.M.C. nr. 3128/2021, secretariatul comisiei constituite în vederea analizei noului proiect de management al domnului Alexandru BOUREANU, desemnat prin O.M.C. nr. 3192/2021, comunică rezultatul obținut în prima etapă – analiza noului proiect de management: 9,81.

Etapa a doua – susţinerea noului proiect de management în cadrul unui interviu, va avea loc marți, 13.07.2021, la sediul Ministerului Culturii, etajul 3, camera 315, începând cu ora 1100.

Conform prevederilor art. 9 alin. (9) din Regulament, „persoanele care doresc să asiste la etapa interviului[1] vor depune o solicitare în acest sens la secretariatul comisiei de concurs, în care vor preciza datele personale de identificare, cu cel puţin 3 ore înainte de desfăşurarea acestuia. Persoanele care asistă în acest mod la etapa interviului nu au dreptul să intervină în cadrul discuţiilor şi/sau să înregistreze pe orice suport fizic modul de derulare a interviului’’.

Având în vedere măsurile restrictive şi de distanţare socială stabilite în contextul gestionării pandemiei de COVID-19, numărul maxim de persoane care pot asista la etapa interviului este limitat la 10.

Solicitările menționate vor fi transmise prin email, la adresa  managementcultural@cultura.ro.

 

***

Secretariatul comisiei

_______________________

[1] Ministerul Culturii, în funcție de solicitări, poate restricționa accesul persoanelor care doresc să asiste la etapa interviului, în funcție de spațiu, condițiile tehnice și logistice disponibile, precum şi în funcţie de măsurile restrictive şi de distanţare socială stabilite în contextul gestionării pandemiei de COVID-19.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Back to top button
Close