Politică

Oare ce mai pot spune votanții și susținătorii PNL-ului după ce a fost recunoscută alianța cu PSD?!?

Într-un interviu acordat la Digi24, în ziua de 23 septembrie 2021, Florin Cîțu  a, afirmat cu tărie că dânsul va fi premierul României și că va conduce un guvern minoritar sprijinit de PSD. În aceiași seară, Mihai Gâdea l-a avut ca invitat pe prim-vicepreședintele PNL, Rareș Bogdan care a afirmat că, Florin Cîțu va fi premierul României până-n 2024 și că va conduce un guvern minoritar. Ceea ce până acum reprezenta o bănuială, a devenit certitudine. În acest mod, PNL-ul își bate joc de valorile liberale și pentru a treia oară își trădează electoratul. Pentru cei care au uitat reamintim că: 

  1. În 2007 guvernul Tăriceanu a demis miniștrii PDL și a guvernat minoritar cu sprijinul PSD.
  2. În 2012 PSD și PNL au candidat împreună cu alianța USL.
  3. La 1 septembrie a.c, la ordinul lui Klaus Iohannis a fost demis ministrul justiției, știut fiind că acest lucru va produce ruptura coaliției și ieșirea de la guvernare a USRPLUS. În cazul în care demiterea lui Stelian Ion nu ar fi dus la plecarea celor de la USRPLUS, Florin Cîțu avea ordin de la Klaus Iohannis să demită toți miniștrii USRPLUS și să guverneze minoritar cu sprijin PSD. 

Scoaterea de la guvernare a celor de la USRPLUS a fost stabilită de Iohannis și cei de la PSD înainte de plecarea din guvern a celor de la USRPLUS, care dacă nu ar fi plecat, ar fi fost dați afară de Cîțu la ordinul lui Iohannis. Acțiunea lui Iohannis și a celor de la PNL reprezintă lașitate, trădarea electoratului de dreapta și provoacă repulsie, ură și dezgust față de un partid (PNL) care și-a semnat ieșirea rușinoasă de pe scena politică românească.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Back to top button
Close