Politică

Nu Vlad Voiculescu ar trebui să-și dea demisia, ci cei de la antena3 și România Tv care i-au mințit grosolan pe români

Cei care citiți acest articol și considerați că jurnaliștii de la antena3 și România tv  i-au mințit în mod nesimțit pe români și au distorsionat adevărul, vă rugăm distribuiți. Vă Mulțumim!!!

În cursul zile de ieri, 8 aprilie 2021, după interviul acordat de Vlad Voiculescu jurnaliștilor, cei de la antena3 și România tv au intoxicat România cum că, Vlad Voiculescu ar fi mințit. Ba mai mult, Mihai Gâdea l-a etichetat pe Vlad Voiculescu ca fiind ticălos și lipsit de empatie pentru cei 25.000 de români care și-au pierdut viața din cauza COVID19. Despre ce este vorba? Pe 6 aprilie 2020 fostul ministru al sănătății, Nelu Tătaru a emis ordinul de ministru nr.570 în care la articolul 7 se stipulează condițiile în care vor fi înmormântați cei care mor de COVID și sunt CONFIRMAȚI CU ACEST DIAGNOSTIC ÎN URMA AUTOPSIEI. Pentru cei confirmați cu COVID19 în urma autopsiei se precizează că vor fi puși dezbrăcați în saci și apoi băgați în sicrie sigilate. Cei de la antena3 și România tv consideră că, este o umilință pentru cei 25.000 de români care au fost înmormântați în acest mod. Vlad Voiculescu a precizat că, pentru acest aspect sunt vinovați cei de la pompe funebre. De fapt cei care trebuiau îngropați în acest mod, sunt mai puțini de 70, mai exact 66 de persoane. Ceilalți ar fi trebuit să fie îmbrăcați și înmormântați conform tradiției creștine. În acest sens este elocvent faptul că, Vlad Voiculescu a manifestat deschidere maximă față de reprezentanții cultelor religioase și toate solicitările acestora au fost acceptate și introduse în ordinul de ministru care va modifica ordinul 570 emis de Nelu Tătaru. Noul ordin va intra în vigoare de luni 12 aprilie 2021. În continuare vă expunem articolul 7 din ordinul 570, care confirmă cele stipulate de noi. Totodată vă expunem și comentariile a doi jurnaliști onești care prezintă emisiunea „Bună România” difuzată de B1 tv și care de asemenea confirmă cele precizate de noi:  

ARTICOLUL 7 DIN ORDINUL 570/2020

Cadavrele contaminate ca urmare a infecției COVID-19 confirmate prin teste specifice de laborator, care au fost autopsiate, se îmbălsămează cu caracter obligatoriu la sfârșitul autopsiei pentru a preveni transmiterea infecției.Aceste cadavre se igienizează, dar nu se efectuează asupra lor manopere de cosmetizare și nici nu se îmbracă, înainte de a fi introduse în sac.După identificarea cadavrului de către aparținătorii decedatului sau de către cei desemnați în condițiile prezentului protocol și semnarea actelor care atestă identificarea, personalul echipei medico-legale implicat în manipularea cadavrului pulverizează produse biocide de tip TP22 sau soluție de formaldehidă peste cadavru, apoi acesta este introdus în doi saci rezistenți de vinil, astfel: după fiecare introducere a cadavrului în sac se pulverizează produs biocid de tip TP22 sau formol, folosind un echipament de pulverizare fină.Ulterior, corpul învelit în cei doi saci de vinil se introduce în sicriu, se pulverizează cu produs biocid de tip TP22 sau formol, urmând a se închide și sigila sicriul înainte de ieșirea din instituția medico-legală și predarea către aparținători, aceștia din urmă având obligația de a nu-l mai deschide ulterior.Familia sau reprezentanții autorităților publice locale (pentru cazurile sociale) sunt cei care aduc sicriul în care se pune cadavrul.Toate autopsiile medico-legale în cazurile de suspiciune/ confirmare cu infecție cu SARS-CoV 2 se vor face doar pe baza ordonanței emise de organele de cercetare penală.Toate cazurile „suspecte“ vor fi considerate drept cazuri „confirmate“ și se vor lua măsurile de protecție corespunzătoare.Înhumarea cadavrelor confirmate cu infecție cu COVID-19 se va face în aceleași condiții de înhumare impuse persoanelor decedate de alte cauze.Documentele medicale, precum foaia de observație clinică etc., care provin din zona de contaminare (ATI, UPU, secția boli infecțioase etc.) și care sunt necesare dispunerii ordonanței de autopsiere medico-legală vor fi prelucrate în format electronic spre a fi transmise către administrația spitalului și mai departe către parchete, instituții de medicină legală și servicii de anatomie patologică.În situațiile prevăzute în prezentul protocol, în care se solicită confirmarea prin testare COVID, aceasta se va face în colaborare cu direcțiile de sănătate publică județene sau a municipiului București.Nerespectarea prevederilor prezentului protocol specific se sancționează potrivit legii.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Back to top button
Close