Politică

Minciunile Gabrielei Firea au fost demontate cu probe

Cei care nu mai acceptați să fiți luați de proști și să fiți mințiți de politicieni care se cred mai deștepți decât noi, vă rugăm distribuiți acest articol. Vă Mulțumim!!!

Gabriela Firea continuă să-i mintă pe români, întrucât crede că, în acest mod PSD-ul va crește în sondaje. Ce nu știe Gabriela Firea, este faptul că minciunile pot fi demontate cu probe când probele există. În ultima postare, Gabriela Firea ne spune că veniturile personalului medical vor scădea cu 20%. În continuare vă expunem postarea Gabrielei Firea, iar pe această temă, în final găsiți și declarația lui Vlad Voiculescu:

 

„Alba – neagra cu salariile personalului medical! Guvernul austeritātii umileste si loveste medicii si asistentii.

„Memorandumul iniţiat de Ministerul Muncii şi Protecţiei Sociale şi Ministerul Finanţelor vizează o evaluare amplă a criteriilor care stau la baza salarizării în sistemul public(…). În acest proces sunt implicate toate ministerele de linie (…)”, declară ministrul Muncii, Raluca Turcan.

Așadar, Memorandumul pe care îl nega, ieri, ministrul Sănătății, Vlad Voiculescu, există, confirmă, azi, ministrul Muncii, Raluca Turcan.

Iar în Memorandum se menționează intenția de scădere a sporurilor până la 20% la nivel individual, ceea ce atrage o scădere automată a veniturilor cadrelor medicale, care primesc sporuri de până la 80%!

Da, știu, PSD e de vină!”

 

În continuare vă expunem declarația lui Vlad Voiculescu referitoare la cele postate de Gabriela Firea:

 

„Am fost astăzi în vizită la un centru de vaccinare și la un spital. Am fost surprins să aflu de zvonurile împrăștiate de diverse persoane iresponsabile că guvernul ar avea în plan reducerea veniturilor medicilor în general, a personalului ATI sau a celor care duc în momentul ăsta greul pandemiei. Nu a fost nicio discuție în guvern sau în coaliție despre așa ceva, iar poziția Ministerului Sănătății vă asigur că este clară: nici gând.”

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Back to top button
Close