Politică

Mihai Gâdea atacă în rafală USRPLUS, iar noi vă dezvăluim cine se află în spatele său

Mihai Gâdea își realizează (emisiunea „Sinteza Zilei” difuzată de Antena3), de așa manieră, ca de luni până joi, în cadrul fiecărei emisiuni să-i atace pe cei de la USRPLUS. Ce este grav, este faptul că celor care sunt atacați nu li se oferă posibilitatea să se apere, adică nu sunt invitați în cadrul emisiunii și nici nu li se oferă dreptul la replică. De foarte multe ori, sau mai bine spus de fiecare dată, atacurile bolșevicului, Mihai Gâdea sunt lipsite de orice temei și reprezintă scoateri din context. Elocvent în acest sens este cazul lui Vlad Voiculescu, care a fost atacat în mod grosolan și fără un motiv anume pe vremea când era ministru al sănătății. Alte atacuri barbare și mârșave au fost lansate în nenumărate rânduri asupra lui Clotilde Armand, în perioada când primărița sectorului 1 era sabotată cu gunoaie de bandele mafiote ale PNL-ului și PSD-ului, care sau aliat în consiliul local al sectorului 1. De ce au fost linșați mediatic, Vlad Voiculescu și Clotilde Armand? Foarte simplu. Pentru că în perioada când la conducerea ministerului sănătății erau miniștrii din partea PSD-ului și la sectorul 1 era primar coruptul PSD-ist, Daniel Tudorache, Antena3 primea mită mascată milioane de euro. Pentru a nu exista probleme cu legea, banii erau virați chipurile pentru reclame publicitare. În acest sens este demn de remarcat că, actualmente DNA-ul anchetează modul fraudulos în care Antena3 și alte televiziuni care slujesc CIUMA ROȘIE-GALBENĂ au primit bani pentru a promova realizarea spitalului Republican de către Daniel Tudorache, care de fapt era o HOLOGRAMĂ. Acestea sunt adevăratele motive pentru care cei de la USRPLUS sunt atacați în mod constant de bolșevicul Mihai Gâdea. Pentru corecta informare a cititorilor noștri, specificăm și cine coordonează atacurile împotriva USRPLUS, pentru că „PAPAGALUL MIHAI GÂDEA”, nu este decât porta vocea lui Klaus Iohannis, PSD, PNL și a patronului de la Antena3, turnătorul dovedit DAN VOICULESCU. Din partea celor care respectă verticalitatea și onestitatea celor de la USRPLUS, îi transmitem lui Mihai Gâdea și celor în slujba cărora se află un sincer, HAI SICTIR!!! Cei care sunteți în asentimentul nostru, vă rugăm distribuiți. Vă Mulțumim!!!

Articole similare

Un comentariu

  1. DOAR SE STIE CA IOHANIS ESTE OMUL LUI VOICULESCU ,NU VA ADUCETI AMINTE CAND ERA PLIMBAT LA TELEVIZIUNILE LUI VOICULESCU PENTRU A FI NUMIT PRIM MINISTRU?
    NOROCUL LUI PENTRU AL DOILEA MANDAT A FOST ,CA NU A AVUT NICI UN CANDIDAT DIN PARTE PSD DE VALOARE SI ORICE OM NORMAL A VOTAT PENTRU EL.
    ACUM INSA I-SI ARATA ADEVARATA FATA.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Back to top button
Close