Politică

Maria Grapini reprezentanta CIUMEI ROȘII și hoață dovedită

Aflată la al doilea mandat în funcția de Europarlamentar, Maria Grapini s-a remarcat în două etape la Bruxelles:

  • PRIMA ETAPĂ este cea referitoare la momentul în care cu nesimțire și nerușinare a vrut să fure voturile acordate Laurei Codruța Kovesi, când aceasta candida pentru postul de procuror șef european. În acel moment a existat și un mic conflict între Maria Grapini și Europarlamentarul Judith Sergentini (Grupul Verzilor), care a prins-o pe Maria Grapini, în timp ce voia să fure din voturile lui Kovesi. Europarlamentarul Judith Sergentini a renumărat voturile de față cu ceilalți membri ai comisiei și în acest mod a fost dovedită hoția Mariei Grapini.
  • A DOUA ETAPĂ la care Maria Grapini s-a remarcat este cea referitoare la faptul că, în mod constant face Knock out atât limba română, cât și limba engleză. Pentru acest motiv, Maria Grapini în nenumărate rânduri a fost etichetată ca fiind analfabetă.

REALIZĂRI:  La această rubrică nu avem ce să notăm, întrucât Maria Grapini din funcția pe care o deține nu a făcut nimic pentru poporul român. Singura sa grijă a fost să slujească CIUMA ROȘIE. Din aceste motive, îi rugăm pe cei care detestă acest mod de a face politică să distribuie acest articol. Vă Mulțumim!!!

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Back to top button
Close