Politică

Mara Mareș, aleasă vicepreședinte în cadrul organizației de tineret a Partidului Popularilor Europeni

Mara Mareș, în prezent consilier de stat în cancelaria prim-ministrului Florin Cîțu și fost deputat PNL, a fost aleasă vicepreședinte al Organizației de Tineret a Partidului Popular European (YEPP)

„Vă mulțumesc tuturor pentru votul și încrederea acordată.

Nu există nicio pandemie sau orice altă condiție externă care să ne diminueze energia și determinarea de a ne atinge obiectivul – prosperitatea tinerei generații din întreaga Europă – pe baza unor principii de centru-dreapta foarte clare și foarte temeinice. Noi suntem cei care trebuie să convingem tânăra generație de pe întregul continent că socialismul nu poate funcționa niciodată și că, într-adevăr, singura soluție este politica de centru-dreapta! Nu trebuie să încetăm niciodată să promovăm și să apărăm, atunci când este nevoie, valorile europene! Suntem, până la urmă, o Uniune bazată pe valori. Credem în incluziune, în solidaritate, în toleranță și în nediscriminare. Și nu trebuie să ne fie niciodată teamă să ne exprimăm ori de câte ori simțim că valorile noastre sunt amenințate în vreun fel. Pentru că suntem uniți și suntem curajoși. Noi suntem YEPP!”, a transmis Mara Mareș în mesajul de mulțumire pentru alegerea sa la conducerea YEPP.

YEPP este organizația de tineret a Partidului Popular European. Aceasta reunește 63 de organizații politice de tineret de centru-dreapta din 39 de țări din întreaga Europă. Înființat în 1997, YEPP s-a transformat în cea mai mare organizație politică de tineret din Europa.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Back to top button
Close