Politică

Manevră pusă la cale de cei de la PNL și PSD pentru ca după 6 decembrie cei de la USRPLUS să fie excluși de la guvernare

pentru ca, cât mai mulți români să afle adevărul, vă rugăm citiți și distribuiți masiv acest articol.

Pe surse am aflat că, cei de la PNL, împreună cu cei de la PSD au stabilit de comun acord cea mai urâtă manevră politică din ultimii 30 de ani. Despre ce este vorba? Înțelegerea constă în faptul ca, imediat după validarea mandatelor parlamentare după alegerile din 6 decembrie, un grup masiv de parlamentari de la PSD să migreze la PNL. Prin această mișcare, PNL dorește să își creeze majoritate absolută fără a face alianță cu cei de la PSD, căci nu-i așa, nu dă bine în ochii electoratului. Recurgerea la o astfel de manevră nu va mira pe nimeni la momentul respectiv, întrucât în ultimul an PNL „a achiziționat” și parlamentari și primari, „la greu” . Această „manevră” a fost pusă la punct de conducerea celor două partide. În acest sens, conducerea PSD-ului a primit ca „sarcină”  de la cei de la PNL să „deparaziteze” listele de candidați, de persoane cu probleme penale sau care au o imagine proastă în ochii electoratului. Până la ora când scriem aceste rânduri, putem spune că, cei de la PSD s-au conformat exemplar față de sarcina primită de la cei de la PNL. Toate aceste „aranjamente” sunt puse la punct de cele două mari partide, cu intenția clară de ai exclude de la guvernare pe cei de la USRPLUS și pentru ca, banii publici să poată fi „manevrați” de PNL și PSD. Cele două mari partide de pe scena politică românească au o „teamă” extrem de mare, de cei de la USRPLUS pentru că, cu „aceștia” spre meritul lor nu se poate negocia jefuirea banului public. Pentru a le dejuca planul celor de la PNL și PSD, românii trebuie să voteze masiv USRPLUS. Pentru ca „manevra” celor de la PNL și PSD să fie cunoscută de cât mai mulți români, vă rugăm să distribuiți masiv acest articol.

Articole similare

3 comentarii

  1. Ce prostie, PSD sa dea parlamentari(puterea unui partid) PNL-ului ca sa faca majoritate fara PSD adica PSD nu ar avea nimic de castigat din asta. PSD incearca sa obtina un scor bun ca orice partid si Marcel Ciolacu vrea sa-i spele imaginea de partid al baronilor si coruptilor.
    PNL vrea sa castige alegerile cu un scor destul de bun si realist si sa guverneze daca se poate doar cu PMP si UDMR din motive destul de evidente USRPLUS fiindui rival concurand pentru accelasi electorat si in plus nu prea se inteleg datorita scandalurilor intre cele 2 partide(exemplu fiind faza cu Iordache).

  2. acest articol sigur e scris si raspandit de USR in speranta de a prinde si ei cateva locuri in parlament, macar ca in 2016? problema lor e ca lumea a daschis ochii si vede clar ca ce sa votat in 2016 si la europarlamentarele din 2019 acun nu mai e nimik, au fost lupte in interiorul partidului pentru al mentine drept si cinstit si au castigat prin metoda autobuzul securisti pt al distruge. PaPa USR.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
Close