Politică

Mahalagioaica Diana Șoșoacă a pus „cătușe” bunului simț și promovează anarhia, pentru că vrea să ajungă președintele României

Pe surse am aflat că, cei de la AUR nu au stricat relațiile cu Diana Șoșoacă și că, excluderea ei din partid s-a făcut în înțelegere și cu acceptul Dianei Șoșoacă. Obiectivul celor de la AUR este înlăturarea lui Klaus Iohannis din funcția de președinte al României, iar pentru acest post „o antrenează” pe Diana Șoșoacă. În acest sens, un argument forte este faptul că, imediat după „excluderea” Dianei Șoșoacă din AUR, George Simion, Președinte AUR a declarat că, partidul său va declanșa suspendare din funcție a Domnului Președinte Klaus Iohannis. În paralel cu declarația lui George Simion, Diana Șoșoacă a fost „trimisă” să își facă campanie electorală în stilul campaniilor electorale din Germania anilor `30. Protestul minerilor din Valea Jiului a fost „confiscat” de Diana Șoșoacă, dânsa folosindu-se de revendicările minerilor, și-a făcut campanie electorală mârșavă și nesimțită, catalogându-i pe actualii guvernanți drept mafioți și cerând arestarea acestora în toiul nopții. Acest comportament care îndeamnă la anarhie și nesupunere civică, l-au promovat fasciștii în 1922 în Italia și naziștii în Germania până la preluarea puterii în 1933. Ce este demn de subliniat la activitățile care promovează anarhia și nesupunerea civică, este faptul că, sunt televiziuni care o însoțesc și îi promovează mârlăniile (România TV și Antena3).

CONCLUZIE FINALĂ:

Aseară (21 februarie 2021) după orele 22:00, de la un generator aflat în curtea institutului Marius Nasta, a ieșit puțin fum, Diana Șoșoacă prin forță a vrut să pătrundă în incinta institutului. Lui Șoșoacă nu i s-a permis accesul de către cei de la pază. În fond, cei de la pază au procedat corect. Ne întrebăm ce ar fi făcut Șoșoacă, aflându-se în fața generatorului? Probabil s-ar fi uitat ca la OZN-uri. Și dacă de la acel generator s-ar fi iscat un incendiu, probabil i-ar fi încurcat pe salvatori. În final ne punem întrebarea, dacă partide care au în componență membrii gen Diana Șoșoacă, care ignoră legile în vigoare, care promovează anarhia și nesupunerea civică, nu ar trebui INTERZISE.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Back to top button
Close