Politică

Lovitură năucitoare aplicată de Clotilde Armand Televiziunilor aservite CIUMEI ROȘII

Pe numele fostului primar de la sectorul 1, Daniel Tudorache (zis și Diamant), DNA a deschis un nou dosar penal. Daniel Tudorache, cu nesimțire din banii plătiți ca taxe și impozite de cetățenii sectorului 1 a plătit sute de mii de euro pentru reclama spitalului republican, pe care a reușit să-l finalizeze doar în stadiul de HOLOGRAMĂ. Cu această „realizare”, nesimțitul de, Daniel Tudorache a cerut voturile locuitorilor sectorului 1. Până într-un final pe bucureșteni nu a reușit să-i prostească, dar pentru publicitatea făcută acestui spital iluzoriu a plătit sute de mii de euro televiziunilor aservite CIUMEI ROȘII (România TV, B1 TV, Antena3, Realitatea PLUS). Despre această borfășie nesimțită ne vorbește Clotilde Armand în ultima sa declarație de presă pe care o redăm în continuare: 

„Procurorii DNA au deschis un nou dosar penal legat de activitatea fostului primar al Sectorului 1 și a administrației PSD. Este vorba despre modul în care o companie înființată de fostul primar & angajații primărie au încheiat, printre altele, contracte de sute de mii de euro cu principalele televiziuni de știri și cu mai multe site-uri apropiate de PSD pentru a face publicitate unei machete de spital.
Urmărirea penală pentru: trafic de influență, abuz în serviciu, fals și constituire de grup infracțional organizat.
De asta sunt unii pesediști atât de disperați și vor să ne demită. Pentru că nu mai curg banii cetățenilor către televiziunile și firmele lor de casă. Nu-i nimic. Nu ne lăsăm. Mergem tot înainte. Până la capăt.”

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Back to top button
Close