Politică

Lovitură năprasnică aplicată de Cătălin Drulă liderului de sindicat de la metrou, bolșevicului Ion Rădoi

Cei care citiți acest articol și susțineți lupta Ministrului Transporturilor (USRPLUS), Cătălin Drulă, vă rugăm distribuiți acest articol. Vă Mulțumim!!!
Ciuma roșie îmbracă diverse forme și poate fi întâlnită peste tot în România. La metrou reprezentatul ciumei roșii este liderul de sindicat Ion Rădoi. Acesta controlează sindicatul Metrorex de peste 20 de ani. Ion Rădoi a preluat șefia sindicatului din metrorex, după ce anterior a avut două mandate de deputat din partea PSD. Ion Rădoi și sindicaliștii de la metrou, în mod abuziv și-au arogat dreptul de proprietari ai metroului și în acest sens au încheiat două contracte cu firma Sindomet Servcom SRL.
– Un contract este încheiat pentru închirierea spațiilor comerciale din interiorul metroului cu firma Sindomet Servcom SRL, unde acționar unic este Ion Rădoi. Un al doilea contract este încheiat pentru spațiile publicitare din interiorul stațiilor de metrou, tot cu aceiași firmă.
Precizare importantă:
Spațiile metroului au ca proprietar legal ministerul transporturilor și sunt spații publice, deci aparțin întregului popor român. Ciocoiul bolșevic Ion Rădoi și-a arogat dreptul cu de la sine putere, să se facă proprietar pe spațiile de la metrou, de unde anual încasează sute de milioane de euro. Spațiile comerciale și spațiile pentru afișajul publicitar în mod corect și legal trebuie închiriate de ministerul transporturilor, iar banii proveniți din închiriere trebuie să ajungă la bugetul statului și nu în buzunarul lui Ion Rădoi. Pentru a institui această normalitate, Ministrul Transporturilor Cătălin Drulă are de luptat cu sindicatul de la metrou, care nu va ceda ușor și va recurge și la acte de șantaj (Greve). Avem încredere în capacitatea managerială a lui Cătălin Drulă și în faptul că, va destructura caracatița de la metrou. Primul pas a fost făcut, în sensul că, chiriașii spațiilor comerciale au fost notificați și până la data de 2 aprilie 2021 trebuie să rezilieze contractul cu Ion Rădoi. Cu siguranță va urma o analiză a modului în care sunt amplasate aceste spații și se va verifica dacă în cazul unui dezastru (de exemplu un incendiu), nu există pericolul ca aceste spații să îngreuneze intervenția salvatorilor. După ce se va stabili modul de amplasare a spațiilor comerciale și garanția că acestea nu reprezintă un pericol, cu siguranță vor fi scoase la licitație și activitatea va fi reluată, iar agenții economici nu vor avea de suferit.

Articole similare

Un comentariu

  1. O MULTINATIONALA aspiratoara de NUMERAR a pus ochii pe spatiile comerciale de la METROU.Partea romana CIUMA ROSIE este invitata demokratic sa paraseasca locurile de munca si zonele comerciale care erau impozitate de STATUL ROMAN. LEII aspirati pleaca din Romania transformati in euro.EURO nu mai ramane la NOI,pleaca la EI. Chiar asa,cu EURO mai mult ne incurcam.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Back to top button
Close