Politică

Lovitură magistrală pregătită de Ludovic Orban pentru Cîțu și Iohannis

PNL-ul l-a exclus pe Ludovic Orban din partid, și a demarat negocierile cu ALDE și PMP pentru fuziune prin absorție cu cele două partide, pentru ai anula posibilitatea lui Ludovic Orban de a se alia cu un partid care dispune de sedii și de oameni în toată țara. Acțiunea PNL-ului este bine gândită, dar este incompletă. De ce? Pentru că, Ludovic Orban a anunțat că va înființa un partid cu orientare liberală și creștin democrată. Ce partid este în România, care ar putea să se alieze cu partidul pe care urmează să-l înființeze Ludovic Orban? Firește că PNȚCD-ul are o doctrină care se aseamănă cu partidul pe care vrea să-l înființeze Ludovic Orban. O alianță între viitorul partid a lui Ludovic Orban și PNȚCD, va întruni toate criteriile unei formațiuni politice de dreapta cu valențe LIBERAL CONSERVATOARE și CREȘTIN DEMOCRATE. Această alianță, împreună cu USRPLUS vor atrage toate voturile celor care au votat PNL și cu siguranță, PNL-ul nu va mai accede în viitorul parlament. Orban la ora actuală reprezintă un brand și un simbol al dreptei liberal conservatoare și creștin democrate din România. Formațiunea politică pe care urmează să o înființeze Ludovic Orban și alianța cu PNȚCD-ul, va reuși să „MÂNÂNCE” ȘI FOARTE MULTE VOTURI DIN DREPTUL CELOR DE LA AUR. Una peste alta, putem spune că în perioada imediat următoare vom asista la schimbări majore privind configurația scenei politice românești. Cei care sunteți în asentimentul nostru vă rugăm distribuiți. Vă Mulțumim!!!

Articole similare

3 comentarii

  1. Daca PMP ar fi condus intr-adevar de Cristian Diaconescu s-ar uni cu formatiunea condusa de Ludovic Orban,nu cu PD-“L’-ul lui Catu!

  2. Faraonul imbecil al României şi posibil penal KW Iohannis, ales de un electorat naiv care a crezut în minciunile lui frumoase, s-a apucat de promovarea unei politici imbecile folosindu-se de toate scursurile politice de infractori ca să ridice politica corupţiei la rang de de politică de stat. Criminalul Revoluţiei din 1989 Iliescu Ilici-Cioabă Ion şi puşcăriaşul Voiculescu Dan „GRIVCO” sunt mentorii de neconterstat al posibilului penal faraonul imbecil KW Iohanis care vrea să instaureze în România dictatura corupţilor şi a infractorilor. În imbecilismul lui de preamărire faraonică KW Iohannis a uitat că România e năpădită de o pandemie COVID-19 şi că mor zilnic peste 500 de cetăţeni români şi că o criză socio-economică bântuie România putând fi acuzat pe bunădreptate responsabil de genocid făcut cu bună ştiinţă şi rea credinţă. Ce e şi mai dureros este faptul că faraonul imbecil al României şi posibil penal KW Iohannis se foloseşte de organizaţia infracţională teroristă PeeSeeDee ionopot kivano-trădătorii naţiei PeNaLii- tembelii legionari hAUR-iredentiştii din UDMR-misticul BOR-PMP Petrov pentru a distruge pur şi simplu naţia română, că de, el e săsălău şi-l doare în.. cot de naţia română. Un popor este siderat de ce i se întâmplă şi parcă nu mai are vlagă să-i răspundă printr-o reacţie viguroasă acestui faraon nesimmţit şi trădător al ţării. OARE!?

  3. Nu cred ca PNT’ul va merge cu orban, Dupa cate stim, azi PNT’ul este “sclavul personal” al PSD’ului, greu de crezut ca au sa schimbe barca,

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Back to top button
Close