Politică

Lovitură devastatoare aplicată CIUMEI ROȘII de către Claudiu Năsui

Cei care considerați că, în mod nedrept și nemeritat, Claudiu Năsui a fost acuzat că, este fiu de securist, vă rugăm distribuiți acest articol. Vă Mulțumim!!!

În nenumărate rânduri, Claudiu Năsui a fost acuzat de către cei de la PSD și de către Antena3 și România tv, că e fiu de securist. De fapt, cei de la USRPLUS sunt catalogați ca fiind fii foștilor securiști sau neomaxiști. Acuzele care în mod nemeritat și nedrept i-au fost aduse lui Claudiu Năsui (Ministrul Economiei) și celor de la USRPLUS, au fost demontate de către Claudiu Năsui cu ultima sa postare în care publică hotărârile judecătorești prin care tatăl și bunica sa au fost condamnați la închisoare. Această postare o expunem în continuare:

 

„Iată sentințele de condamnare la închisoare de către securiști a tatălui meu și a bunicii mele.

Una dintre cele mai mari ticăloșii spusă la adresa USR-PLUS, și a mea, de când am intrat în politică este faptul că am avea vreo legătură cu securitatea. Nu este singura, dar cu siguranță este în top 3 de cele mai răspândite manipulări. A fost propagată în forță și sponsorizată cu bani mulți, iar asta fix în campanie.

PSD a decis să scrie această minciună chiar și în moțiunea parlamentară contra mea. Am răspuns în cadrul moțiunii și pun și aici public, sentințele la care făceam referire.

Tatăl meu nu doar că nu a fost securist, dar a fost condamnat la închisoare de către securitate. Iar bunica mea a făcut închisoare la Sighet pentru că a ajutat partizanii anti-comuniști care făceau rezistență tocmai contra securității.

Prima, sentința de condamnare la 7 ani de închisoare a tatălui meu pentru infracțiunea de „refuz de înapoiere în țară”. Decizia pronunțată, culmea ironiei, de căpitanul de securitate Doru Viorel Ursu, devenit, după revoluție, ministru de interne în guvernul Ion Iliescu – Petre Roman.

A doua, sentința de condamnare la 5 ani de închisoare a bunicii mele, în 1949, pentru „uneltirea contra ordinii sociale”. Adică pentru că a ajutat rezistența anti-comunistă din nordul țării. Nu vă mai spun cine conducea represiunea comunistă în perioada aceea în nordul țării.

Minciunile la adresa familiei mele au ajuns prea departe. De aceea am depus la senat un proiect de lege prin care să facem un registru cu toți securiștii din decembrie 1989.

Hai să vedem toți securiștii. Absolut toți care, apropo, primesc și pensie specială acum pentru marile servicii aduse statului. Și nu doar atât. Hai să vedem toate rudele de până la gradul 3 ale securiștilor care sunt acum în politică (parlamentari, primari, funcții alese, etc.).

Măcar la 31 de ani de la revoluție, să aflăm și noi cine au fost securiștii și cine le sunt rudele care au dominat politica timp de atâția ani.

Proiectul poate fi găsit aici: https://senat.ro/legis/lista.aspx?nr_cls=b85&an_cls=2021

Articole similare

2 comentarii

  1. Felicitari! Ar trebui ca cei care manipuleaza pe astfel de teme sa fie obligati sa raspunda penal pentru asta! Lipsa de scruple a unora este strigatoare la cer!!!

  2. Poate va fi publicata aceasta listă cât mai trăiesc și eu. Măcar atât adevăr meritam, cei care ne-am văzut de treabă toată viața!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Back to top button
Close