Politică

La sectorul 1, alianța PNL-PSD o sabotează pe Clotilde Armand

Cei care sprijiniți lupta lui Clotilde Armand împotriva alianței PSD-PNL, vă rugăm distribuiți acest articol. Vă Mulțumim!!!
După victoria împotriva celor de la RomPrest, Clotilde Armand se luptă cu Bolșevicii de la PNL și PSD care s-au aliat și își doresc să se înfrupte din banul public. Pentru că, Clotilde Armand nu este de acord, este sabotată sistematic. Despre acest aspect ne vorbește Clotilde Armand în ultima sa declarație de presă pe care o redăm în continuare:

„Vă anunț că astăzi proiectul „Promenada Verde” a fost blocat de consilierii PNL în Consiliul General fără nici un motiv.

Pentru ședința Consiliului General care a avut loc astăzi, 7 septembrie, USR PLUS a suplimentat ordinea de zi cu proiectul „Promenada Verde”, un proiect așteptat și important pentru îmbunătățirea calității vieții cetățenilor din Sectorul 1 și din București. Deși consilierii generali PNL au votat suplimentarea ordinii de zi cu acest proiect, atunci când a fost supus votului aceștia au decis să iasă din ședință, lăsând-o fără cvorum și poziționându-se astfel împotriva încheierii unui protocol al Primăriei Capitalei  prin ALPAB cu Primăria Sectorului 1, protocol care are ca scop amenajarea malurilor a trei lacuri: Băneasa, Grivița și Străulești.
Promenada Verde este un proiect de interes general pentru orice cetățean din București care își dorește acces la lac, la plimbări în aer liber, sporturi nautice și relaxare. Proiectul a fost votat în Consiliul Sectorului 1 încă din luna iunie și există fonduri bugetate pentru acesta.

Fac un apel către toți liderii PNL București: vă rog să fiți raționali și nu mai lăsați orgoliile politice să boicoteze interesul cetățenilor. Haideți să reconstruim Bucureștiul, nu USL-ul.”

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Back to top button
Close