Politică

Klaus Iohannis „un jeg politic pentru care am stat în ploaie”

În 2014 și în 2019 am votat Klaus Iohannis. În ambele situații eram în Germania și am stat în ploaie pentru un om care a ajuns Președinte, dar care este lipsit de orice bun simț, care nu are respect pentru valorile unui principiu și nici nu știe că dreapta românească nu înseamnă valorile comuniste pe care le are dânsul în cap. 

  • D-le Iohannis, nu vă este rușine de românii care și-au pus încrederea în D-stră? 
  • Nu vă este rușine că a-ți blamat PSD-ul cu, care actualmente v-ați aliat? 
  • Nu vă este rușine că aveți posibilitatea de a reface coaliția de guvernare, dar nu o faceți pentru că sunteți PSD-ist fără rușine? 
  • Nu vă este rușine că v-ați bătut joc de toate valorile dreptei românești, pentru că sunteți un hoț fără scrupule care urmăriți să vă îmbogățiți din banul public? 
  • D-le Iohannis, ați scos USRPLUS de la guvernare pentru că vă incomoda pe D-stră și pe cei de la PNL să furați din banii europeni și din cei 10 miliarde de euro plătiți de cetățenii români? 

Concluzie Finală: D-le Klaus Iohannis, ați fi avut posibilitatea să refuzați demiterea lui Stelian Ion… 

  • Ați fi avut posibilitatea să chemați la negociere partidele componente ale coaliției. 
  • Ați fi avut multe alte posibilități, dar nu le-ați folosit pentru că, D-stră sunteți cel care a declanșat actuala criză, cu intenția clară de a scoate USRPLUS de la guvernare pentru că vă strică planurile pe care le aveți de a fura din banii europeni și din bugetul național. 

Pentru toate acestea avem un mesaj pentru D-stră, D-le Klaus Iohannis (De fapt TOVARĂȘE Klaus Iohannis): Sunteți o rușine și un blestem nesimțit pentru poporul român. 

D-le Klaus Iohannis, Dumneavoastră și soția D-stră, Carmen Iohannis ați lucrat doar în sistemul bugetar. Ținând cont de acest aspect, vă facem o întrebare de bun simț: Cum dracu ați reușit să vă faceți proprietari pe 7 case din salariile de bugetari? Pentru toate acestea și pentru tot răul pe care îl faceți acum poporului român, vine o vreme când trebuie să răspundeți. Până atunci noi vom susține singura forță politică cu oameni onești și integri care poartă un nume: USRPLUS. Cei care sunteți în asentimentul nostru vă rugăm distribuiți. Vă Mulțumim!!!

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Back to top button
Close